Google face cinste. 2GB gratuit, dacă-ți verifici siguranța contului

Îmi place Google. Are un mail stabil și îmi place fantastic să lucrez cu DRIVE – serviciul gratuit de stocare. Mi-am instalat pe telefon aplicația Google Photos, care îmi trimite, automat, în DRIVE, toate pozele făcute cu telefonul. Poți să pui sute de mii de poze, că nu se umple DRIVE-ul. Se contorizează spațiul consumat pe poze doar dacă vrei să le stochezi la mărimea originală. Ceea ce nu are rost, câtă vreme Google Photos le păstrează la o calitate înaltă.

Am avut un telefon de la Google, un Motorola Moto X. Atunci când l-am cumpărat, am primit cadou de la Google încă 50 GB gratuiți în DRIVE. Pe lângă cei 15 GB pe care îi primește toată lumea atunci când își face cont de Google. Așa că până ieri mă lăudam cu 65 GB în DRIVE. E bine să ai spațiu de stocare la dispoziție pentru că mereu găsești ceva bun de pus în siguranță.

Apropo de siguranță, cu ocazia SAFER INTERNET DAY – Ziua Siguranței pe Internet, GOOGLE te invită să-ți verifici siguranța datelor din contul tău și pentru că te-ai pus la adăpost de probleme îți oferă, GRATUIT, încă 2 GB de spațiu de stocare în DRIVE, care poate fi folosit și pentru Gmail sau fotografii. Nu că e foarte tare?

Eu mi-am făcut verificarea și am primit și cei 2GB gratuiți. Acum am 67 GB spațiu de stocare în Google DRIVE.

Click aici pentru a urma verificarea Google și pentru a câștiga 2GB de spațiu de stocare!

Mai aveți timp până pe 11 februarie 2016 să faceți operațiunea!

google 2GB

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.