Frumuseţi în Apuseni: Cheile Râmeţului

Am găsit aici un site care arată cum poți să ajungi la Cheile Râmețului, așa că nu mai mă apuc eu să explic pe unde să o iei ca să ajungi. Am să spun că a fost o călătorie plăcută, pereții din calcar pe care trebuia să mergi, de-a lungul albiei râului Râmeț constituind o adevărată provocare. Pe multe porțiuni trebuia să te ții de o șufă.

M-am uitat şi după urşi, dar n-am văzut niciunul. În schimb, peisajul este superb. Am făcut o grămadă de poze, pun vreo câteva şi aici, dar am impresia că aparatul foto nu a reţinut decât vreo 50% din splendoarea naturală a culorilor. Da, eu sunt de vină, mi-a fost lene să meşteresc la setările manuale, drept pentru care am făcut pozele pe automat.

Pentru amatorii de turism monahal, Mânăstirea Râmeţ este o destinaţie ce merită vizitată. Lăcaşul de cult are o curte foarte frumoasă, atent îngrijită, care mi-a zâmbit cu flori de magnolii. Gata, pozeeeeee.

Cheile Rametului (1) Cheile Rametului (2) Cheile Rametului (3) Cheile Rametului (4) Cheile Rametului (5) Cheile Rametului (6) Cheile Rametului (7) Cheile Rametului (8) Cheile Rametului (9) Cheile Rametului (10) Cheile Rametului (11) Cheile Rametului (13)

Comentează tu primul!

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi făcută publică.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.