Frumuseţi în Apuseni: Cheile Râmeţului

Am găsit aici un site care arată cum poți să ajungi la Cheile Râmețului, așa că nu mai mă apuc eu să explic pe unde să o iei ca să ajungi. Am să spun că a fost o călătorie plăcută, pereții din calcar pe care trebuia să mergi, de-a lungul albiei râului Râmeț constituind o adevărată provocare. Pe multe porțiuni trebuia să te ții de o șufă.

M-am uitat şi după urşi, dar n-am văzut niciunul. În schimb, peisajul este superb. Am făcut o grămadă de poze, pun vreo câteva şi aici, dar am impresia că aparatul foto nu a reţinut decât vreo 50% din splendoarea naturală a culorilor. Da, eu sunt de vină, mi-a fost lene să meşteresc la setările manuale, drept pentru care am făcut pozele pe automat.

Pentru amatorii de turism monahal, Mânăstirea Râmeţ este o destinaţie ce merită vizitată. Lăcaşul de cult are o curte foarte frumoasă, atent îngrijită, care mi-a zâmbit cu flori de magnolii. Gata, pozeeeeee.

Cheile Rametului (1) Cheile Rametului (2) Cheile Rametului (3) Cheile Rametului (4) Cheile Rametului (5) Cheile Rametului (6) Cheile Rametului (7) Cheile Rametului (8) Cheile Rametului (9) Cheile Rametului (10) Cheile Rametului (11) Cheile Rametului (13)

Facebook Comments
About Marius Stroe 354 Articles
Dacă ți-a plăcut articolul, dă un SHARE ca să-l vadă și prietenii tăi! Nu uita să mai treci și mâine pe aici să vezi dacă nu cumva am scris altceva interesant. Cred că și acum mai sunt foarte multe lucruri de văzut și aflat de pe acest blog, așa că te invit să răsfoiești cât mai mult pe aici. Viața e frumoasă!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*