Folosește la ceva să fii primul, mereu?!

Nu e uşor să fii anonim, obişnuit, banal, să nu ieşi din tipare, să nu vorbească lumea despre tine. Vanitatea ne face zile fripte şi ne îndeamnă să vrem să fim în frunte. Mereu. Cu orice preţ. Multă nefericire ne vine de aici.

Dacă am accepta că nu suntem altfel faţă de mulţi oameni, că nu avem nimic deosebit faţă de colegul nostru… asta ne-ar face, cu siguranţă, mai reuşiţi. Nu suntem în stare să ne bucurăm de zile liniştite, să ne facem treaba bine, să ne relaxăm apoi la o cană de ceai cu o carte în mână.

Vrem să fim cei mai buni bloggeri, cei mai buni vânzători de pliculeţe de zahăr, cei dintâi IT-işti. Locul II nu ne mulţumeşte, gândul că suntem doar unul dintre bloggeri, un agent de vânzări care-şi face bine treaba şi nimic mai mult… ne înspăimântă.

Nu ne dăm seama că energia pe care o irosim să încercăm inutil să fim no. 1 ne secătuieşte, ne fură ocazia de a fi bucuroşi de realizări fireşti. Undeva am pierdut secretul bucuriei din lucruri obişnuite.

Facebook Comments
About Marius Stroe 353 Articles
Dacă ți-a plăcut articolul, dă un SHARE ca să-l vadă și prietenii tăi! Nu uita să mai treci și mâine pe aici să vezi dacă nu cumva am scris altceva interesant. Cred că și acum mai sunt foarte multe lucruri de văzut și aflat de pe acest blog, așa că te invit să răsfoiești cât mai mult pe aici. Viața e frumoasă!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*