„Festivalul Scoicilor” 2017: gustos, mai organizat și mai scump

povesteam, anul trecut, despre prima ediție a „Festivalului Scoicilor”, unde m-am uitat și apoi am plecat să mănânc pe o terasă din portul turistic Constanța. Anulk acesta, la a doua ediție, am experimentat gastronomic (este că sună mai puțin vinovat decât „am băgat în mine”?) mai multe produse.

Nu știu dacă a fost doar o impresie personală, dar parcă să zic că anul acesta a fost mai puțină îmbulzeală. Nu am stat mai mult de 5 minute la nici o coadă. Luai jeton de la casă, apoi te duceai și îți luai scoici de care voiai de la bucătăriile ambulante. Toți bucătarii erau oamenii lui Chef Scărlătescu, așa că nu conta de unde mâncai.

20 de lei o porție de orice: burger, scoici cu paste, scoici cu legume, scoici în cochilie cu paste, legume… Am mâncat scoici cu legume, cu și fără cochilie. Foarte gustoase, ușor picante, cât să meargă bine berea (6 lei draftul de 400 ml). Am mâncat și un burger delicios, făcut pe grătar, unde am fost servit de Alex Bălan – finalistul sezonului 2 de la „Chefi la cuțite”.

Anul trecut, o porție de scoici costa 10 lei, anul acesta… dublu. Mesele erau pline, oamenii stăteau la coadă și erau mulțumiți de ce mâncau. Înseamnă că prețul nu e o problemă.

Festivalul Scoicilor 2017     

4 comentarii la „„Festivalul Scoicilor” 2017: gustos, mai organizat și mai scump”

  1. Aglomeratia ma descurajeaza sa ma apropiu de astfel de evenimente. As fi vrut sa mananc si eu scoici cu legume, dar nu sa stau la coada aia.

    Răspunde
  2. Am fost eu duminica. Nu stateai la coada mai mult de 3 minute. Eu m-am asezat la coada la mancare, sotia a fost sa cumpere jetoane. 20 mi s-a parut ok pretul. Cat sa fie, 2 lei?

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.