Femeile sunt mai deștepte decât bărbații, dar…

Citeam în ziarul Libertatea despre ultimele date Eurostat din care reiese că femeile sunt mai deștepte decât bărbații. În mare majoritate a țărilor din Uniunea Europeană.

… în 2016, în ceea ce priveşte învăţământul superior, 33 % dintre femeile din UE erau absolvente ale acestui ciclu de învăţământ, în comparaţie cu 29 % dintre bărbaţi. Există o majoritate a femeilor cu acest nivel de educaţie în aproape toate statele membre, cele mai mari diferenţe între femei şi bărbaţi înregistrându-se în statele membre baltice precum şi în Finlanda, Suedia şi Slovenia. La nivelul României, 18, 2% dintre femei au studii superioare, față de 16,5 %, dintre bărbați.

  • Cu toate acestea, în general, bărbații sunt plătiți mai bine decât femeile.
  • Cu toate acestea, femeile încă stau și fac copii cu bărbați violenți, bețivi și curvari
  • Cu toate acestea nu reușesc să crească și să educe bărbați care să respecte femeia și faptul că în epoca modernă această gingașă făptură muncește mai mult decât femeia asuprită a secolului trecut. Păi da, gândiți-vă! Acum un secol, femeia oprimată stătea acasă să crească pruncii, să facă de mâncare pentru bărbat și curățenie în gospodărie. Femeia liberă, din zilele noastre, se duce la serviciu, apoi, în timpul liber, face tot ce făcea femeia oprimată a secolului trecut.

Mda, e mai deșteaptă femeia decât bărbatul, dar o duce mai greu. Hmmm….

Până la 50% reducere. Mii de cadouri pentru cei mici, la prețuri de sărbătoare. Vezi oferta!

.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Clicky