Fără vrăjeală. Unde este, de fapt, cheia succesului

Am citit zeci de cărți despre filozofia succesului. N-aș spune că degeaba. Am aflat unde stă ascunsă cheia care ține încuiat succesul: în tine.

Cea mai simplă metodă pentru a atinge succesul este să nu îți dorești nimic. Ai devenit, imediat, un om mulțumit odată ce nu te mai preocupă să fii cineva sau să obții ceva. Știi cum e, nu ai speranțe, nu ai dezamăgiri.

Și totuși, dacă ești din cei care vor tot felul de lucruri, atunci treaba nu mai e atât de simplă. Vrei să fii un om de succes? Atunci, fii genial! Aaaaa, păi nu poți să fii genial că vrei, trebuie să te naști așa… Așa?! Păi, atunci, treci la pasul următor!

Învață și muncește! Nu te opri din asta! Niciodată. Asta este cheia pentru cei care nu s-au născut geniali. Învățătura este obligatorie. Dacă nu înveți, permanent, să te adaptezi la tehnologii și situații noi, chiar dacă ești o fire muncitoare, nu vei reuși să fii mai mult decât un salahor, un muncitor necalificat. Și poți să speri că vei avea bani pentru mâncare și plata facturilor la întreținere.

Fără supărare, altă cale către succes nu există. Restul sunt discuții…

Pe subiect, citește și asta:
Când nu ştii… decât să te umpli de diplome

About Marius Stroe 375 Articles
Dacă ți-a plăcut articolul, dă un SHARE ca să-l vadă și prietenii tăi! Nu uita să mai treci și mâine pe aici să vezi dacă nu cumva am scris altceva interesant. Cred că și acum mai sunt foarte multe lucruri de văzut și aflat de pe acest blog, așa că te invit să răsfoiești cât mai mult pe aici. Viața e frumoasă!

Comentează tu primul!

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi făcută publică.


*