Fără vrăjeală. Unde este, de fapt, cheia succesului

Am citit zeci de cărți despre filozofia succesului. N-aș spune că degeaba. Am aflat unde stă ascunsă cheia care ține încuiat succesul: în tine.

Cea mai simplă metodă pentru a atinge succesul este să nu îți dorești nimic. Ai devenit, imediat, un om mulțumit odată ce nu te mai preocupă să fii cineva sau să obții ceva. Știi cum e, nu ai speranțe, nu ai dezamăgiri.

Și totuși, dacă ești din cei care vor tot felul de lucruri, atunci treaba nu mai e atât de simplă. Vrei să fii un om de succes? Atunci, fii genial! Aaaaa, păi nu poți să fii genial că vrei, trebuie să te naști așa… Așa?! Păi, atunci, treci la pasul următor!

Învață și muncește! Nu te opri din asta! Niciodată. Asta este cheia pentru cei care nu s-au născut geniali. Învățătura este obligatorie. Dacă nu înveți, permanent, să te adaptezi la tehnologii și situații noi, chiar dacă ești o fire muncitoare, nu vei reuși să fii mai mult decât un salahor, un muncitor necalificat. Și poți să speri că vei avea bani pentru mâncare și plata facturilor la întreținere.

Fără supărare, altă cale către succes nu există. Restul sunt discuții…

Pe subiect, citește și asta:
Când nu ştii… decât să te umpli de diplome

Comentează tu primul!

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Dacă dorești să șterg datele tale, trimite-mi o solicitare la adresa de email de la "Contact"


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.