Expoziție/Istorie cu patru roți: între Dacia 1300 și Cadillac Eldorado

Pasiune destul de scumpă asta cu mașinile vechi, dacă nu te cheamă Ion Țiriac. Am nimerit sâmbătă, în Piața Ovidiu din Constanța, la un eveniment foarte interesant cu mașini vechi. dar nu în sensul de auto second hand . E vorba de a treia ediție a “Mai … clasic”, o expoziție de mașini mai mult sau mai puțin istorice organizată de clubul Tomitans’ Classic Cars Constanța.

Am văzut niște Dacii 1300 foarte dichisite. Mi-a plăcut foarte mult un Cadillac Eldorado. Dar nu am bani nici măcar pentru câtă benzină consumă o bijuterie d’asta într-o lună.

Muzeul Național al Agriculturii, din Slobozia, a trimis trei tractoare din perioada interbelică. Atmosfera specială a fost completată de o miniorchestră care a interpretat muzică romantică.

Și câteva poze făcute pe fugă, cu telefonul.

Facebook Comments
About Marius Stroe 353 Articles
Dacă ți-a plăcut articolul, dă un SHARE ca să-l vadă și prietenii tăi! Nu uita să mai treci și mâine pe aici să vezi dacă nu cumva am scris altceva interesant. Cred că și acum mai sunt foarte multe lucruri de văzut și aflat de pe acest blog, așa că te invit să răsfoiești cât mai mult pe aici. Viața e frumoasă!

1 Comment

  1. E buna si o Dacie dichisita, nu trebuie neaparat Cadillac. Mie imi place mai mult o Dacia 1300, sa pun un motor de Peugeot 206 pe ea ca inacpe la fix si dupa aia sa dau fum pe autostrada la aia care rad de mine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*