Există! O reţetă mai tare decât cartofii prăjiţi, cu ketchup

Sincer să fiu, pentru mine, o porție de cartofi prăjiți peste care să trântesc un ou ochi moale, la care să asezonez doi căței de usturoi și o lingură de ketchup… este maxim de rafinament gastronomic necesar.

Alta e situația atunci când vrei să te hrănești ceva mai variat și sănătos ori când trebuie să impresionezi pe cineva cu talentele tale în ale bucătăritului.

Am descoperit Tasty grație unui prieten care m-a invitat la el spunându-mi că va găti ceva gustos și rapid. Așa a fost. Eu… impresionat și mulțumit. Mi-a plăcut atât de mult încât am încercat şi eu acasă, ceea ce vă recomand şi vouă.

Treaba este extrem de simplă. Avem o tavă peste care întindem o folie de aluminiu. Ingredientele sunt morcovi, brocoli şi piept de pui. Morcovii îi tăiem cubuleţe pentru o rapidă preparare, brocoli îl dezmembrăm în “umbreluţe” potrivite de mărime şi pieptul de pui îl tăiem în bucăţi cumsecade.

Le aşezăm în tavă, adăugăm mirodenii de care vrem avem, sare şi stropim uşor cu ulei de măsline. Punem tava în cuptorul încins şi în 30 de minute trebuie să fie gata. Nu are rost să ţineţi mai mult, decât dacă vă place pieptul tare şi aţos. Asta e tot. Poftă bună!

pui brocoli

Uite şi filmuleţul de te pagina de Facebook, Tasty, de unde veţi afla şi alte minunăţii de reţete simple şi delicioase.

One Pan Chicken And Veggies

Posted by Tasty on Thursday, January 7, 2016

2 comentarii la „Există! O reţetă mai tare decât cartofii prăjiţi, cu ketchup”

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.