Există! O reţetă mai tare decât cartofii prăjiţi, cu ketchup

Sincer să fiu, pentru mine, o porție de cartofi prăjiți peste care să trântesc un ou ochi moale, la care să asezonez doi căței de usturoi și o lingură de ketchup… este maxim de rafinament gastronomic necesar.

Alta e situația atunci când vrei să te hrănești ceva mai variat și sănătos ori când trebuie să impresionezi pe cineva cu talentele tale în ale bucătăritului.

Am descoperit Tasty grație unui prieten care m-a invitat la el spunându-mi că va găti ceva gustos și rapid. Așa a fost. Eu… impresionat și mulțumit. Mi-a plăcut atât de mult încât am încercat şi eu acasă, ceea ce vă recomand şi vouă.

Treaba este extrem de simplă. Avem o tavă peste care întindem o folie de aluminiu. Ingredientele sunt morcovi, brocoli şi piept de pui. Morcovii îi tăiem cubuleţe pentru o rapidă preparare, brocoli îl dezmembrăm în “umbreluţe” potrivite de mărime şi pieptul de pui îl tăiem în bucăţi cumsecade.

Le aşezăm în tavă, adăugăm mirodenii de care vrem avem, sare şi stropim uşor cu ulei de măsline. Punem tava în cuptorul încins şi în 30 de minute trebuie să fie gata. Nu are rost să ţineţi mai mult, decât dacă vă place pieptul tare şi aţos. Asta e tot. Poftă bună!

pui brocoli

Uite şi filmuleţul de te pagina de Facebook, Tasty, de unde veţi afla şi alte minunăţii de reţete simple şi delicioase.

One Pan Chicken And Veggies

Posted by Tasty on Thursday, January 7, 2016

Facebook Comments
About Marius Stroe 353 Articles
Dacă ți-a plăcut articolul, dă un SHARE ca să-l vadă și prietenii tăi! Nu uita să mai treci și mâine pe aici să vezi dacă nu cumva am scris altceva interesant. Cred că și acum mai sunt foarte multe lucruri de văzut și aflat de pe acest blog, așa că te invit să răsfoiești cât mai mult pe aici. Viața e frumoasă!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*