Există cerere. Cărţi pentru pirande

Nu mai ţin minte în ce supermarket eram. Cert e că eram la raionul “cărţi”. Am observat pe o masă, pe acolo, un caiet, care te îndemna să scrii ce cărţi ai vrea să găseşti la ‘mnealor. Foarte ok. Asta înseamnă să fii sensibil la nevoile şi dorinţele clientului.

Mă roade curiozitatea să văd ce vrea poporul. Mmm… nimic senazaţional: una voia “Pe aripile vântului”, altcineva căuta “Moara cu Noroc”… sau nu ştiu ce, nu mai ţin minte.

Mi-a atras atenţia mesajul de l-am şi fotografiat, pentru autenticitate. (Poză aiurea, cu Nokia E50 [e veche poza], dar textul e de mare angajament). Citiţi:

Vrem o carte despre viaţa ţiganilor am tot cautato şi nu, am gasito, noi, ţiganii avem, o viaţă, tare grea mai ales, femeile. aduceţi o carte, care, să ne, schimbe viaţa, vă rugăm foarte frumos, ajutaţine să ştin noi femeile de etnie romă, cum săi dresăm, pe bărbaţi noştri, “apel de urgenţă”
Va mulţumim frumos
Sandy şi Mândra

M-am chinuit să scriu cu greşelile care este, bre, să-ţi trăiască… Deci, care scrii o carte pentru pirande, să te umpli de bani, că cerere e… Eheeeeee!

Au trecut o grămadă de ani de când am văzut solicitarea asta şi tot n-a apărut o carte de dresat bărbaţii de pirande. Ar fi cerere…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Clicky