Despre

efb2

Pun diacritice în text și pasiune în ceea ce fac

Salutare! efoartebine.ro este un blog despre tot felul de lucruri interesante, călătorii, mâncare, sănătate, gânduri frumoase, creșterea calității vieții, despre cum să cheltui banii și… să-ți mai rămână. 😛 Este un blog personal, nu un portal de știri, drept pentru care toate postările au un caracter subiectiv.

Aici scriu despre tot ce mi-a atras atenția sau mi-a plăcut pe acolo pe unde am fost: un oraș celebru din Europa, o cârciumă de cartier, un sătuc din România, oameni care fac ceva…

Fotografii: Fac poze cu un Nikon D5100 şi cu telefonul Motorola Moto X, Samsung S6, OnePlus 5T, OnePlus 7, Samsung S20 FE, Samsung S23.

Unele link-uri și bannere conțin legături către site-uri afiliate, cu speranța că voi reuși, prin aceasta, să fac bani de hosting și o ciorbă de pește la 2 Mai. Speranța moare ultima.

Mă numesc Marius STROE, am împlinit 47 de ani, trăiesc din jurnalism de vreo 29 de ani, mă trezesc cu plăcere în fiecare dimineaţă pentru a realiza o emisiune matinală la un radio local. Din iulie 2018 am intrat în familia Kiss FM și Magic Fm.

Îmi place salata de vinete, să călătoresc şi să conduc sute de km/zi. De blogging m-am apucat cam prin 2007, când am lansat în spaţiul virtual motanes.ro, un blog foarte efervescent într-o vreme, al cărui spirit și conținut mă strădui să le aduc pe efoartebine.ro.

Marius STROE blog

P.S. Se prezumă că aţi auzit de faptul că există o lege care protejează drepturile de autor. Ca să nu încep să vorbesc urât, cu avocaţi, procese, nebunii… Nu-mi furaţi pozele, nu băgaţi copy/paste-ul în textele mele. Dacă vă place ceva  şi vreţi să arătaţi şi altora, puneţi un fragment şi restul daţi cu LINK, că aşa-i frumos.  D’alea bune…!Clicky