Dependent de tehnologie? 20 de imagini care-ţi spun adevărul

Scriu pe efoartebine.ro și sunt dependent de tehnologie. Când mă trezesc, în fiecare dimineaţa, pun mâna direct pe telefon. Nu ca să opresc soneria. Ci ca să dau drumul la Facebook, să văd ce au mai scris alţii interesant, să aflu câte grade sunt afară înainte să deschid fereastra, să… să… Am impresia că e neapărat să ştiu toate astea. Aş putea să mă duc la pe wc fără telefon, dar nu o fac. Pentru că nu pot?

Într-un articol mai vechi scriam că un sondaj Gallup realizat în luna iulie 2015 pe un eșantion de 15.747 de adulți a constatat că aproape jumătate își verifică smartphone-ul de câteva ori pe oră (41%) sau la fiecare câteva minute (11%). În rândul tinerilor, smartphone-ul pare şi mai important, 51% dintre posesorii de telefoane inteligente, cu vârste între 18 şi 29 de ani, îşi verifică aparatul de câteva ori pe oră şi 22% de mai multe ori la fiecare câteva minute.

Pe boredpanda.com am găsit câteva ilustraţii interesante în care dependenţa noastră de internet, televiziune, tehnologie – în general este satirizată cu mare artă. Tu cât eşti de dependent de tehnologie? Ai putea sta departe de telefon,să zicem o săptămână?

dependenti tehnologie (1) dependenti tehnologie (2) dependenti tehnologie (3) dependenti tehnologie (4) dependenti tehnologie (5) dependenti tehnologie (6) dependenti tehnologie (7) dependenti tehnologie (8) dependenti tehnologie (9) dependenti tehnologie (10) dependenti tehnologie (11) dependenti tehnologie (12) dependenti tehnologie (13) dependenti tehnologie (14) dependenti tehnologie (15) dependenti tehnologie (16) dependenti tehnologie (17) dependenti tehnologie (18) dependenti tehnologie (19) dependenti tehnologie (20)

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.