De unde uiți să pleci: Râșnov – Glăjerie

Am ajuns aici dintr-o întâmplare. Aşa că nu mă puneţi să vă dau prea multe detalii legate de drumuri ş.a.m.d. Dacă îl găsiţi… asta să vă fie răsplata. Un indiciu pot să vă dau: întrebaţi în Râşnov cum ajungeţi în Glăjerie.

M-am înfundat mai adânc în drumul neasfaltat şi am ajuns aici. Patronul zice că a vrut mai mult un loc pentru el, şi apoi pentru cei care simt nevoia să fugă de Valea Prahovei şi poteci bătătorite.

E un loc unde uiţi. De unde uiţi să mai pleci. Fie vorba între noi… nici nu prea ai mai vrea să te duci în altă parte. Mi-a trecut prin cap să mă angajez aici. Să cosesc, să încing grătarul minune pe care l-am găsit aici, să fac mâncare… Numai să nu mai plec de aici.

Da, câinele a fost de senzaţie. 🙂

Rasnov Glajerie (11) Rasnov Glajerie (12) Rasnov Glajerie (13) Rasnov Glajerie (14) Rasnov Glajerie (17)  Rasnov Glajerie (22)Rasnov Glajerie (25) Rasnov Glajerie (1)Rasnov Glajerie (23) Rasnov Glajerie (24) Rasnov Glajerie (18)

Grătarul minune şi prietenii mei, Câinii

Grătarul de mai jos este minunat. Un disc cu un decupaj ca să poţi aşeza lemnele şi cărburnii, care se plimbă în sus şi-n jos pe un ax filetat, astfel încât să aşezi bucatele la distanţa potrivită de jar. Îmi trece prin cap că Ursul (câinele) poate ar fi vrut şi el o bere. Cred că ne şi pupam, până la urmă… 😛

Rasnov Glajerie (27)Rasnov Glajerie (8) Rasnov Glajerie (10) Rasnov Glajerie (16) Rasnov Glajerie (19) Rasnov Glajerie (20) Rasnov Glajerie (21)

Facebook Comments
About Marius Stroe 354 Articles
Dacă ți-a plăcut articolul, dă un SHARE ca să-l vadă și prietenii tăi! Nu uita să mai treci și mâine pe aici să vezi dacă nu cumva am scris altceva interesant. Cred că și acum mai sunt foarte multe lucruri de văzut și aflat de pe acest blog, așa că te invit să răsfoiești cât mai mult pe aici. Viața e frumoasă!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*