Curcubeul de arome: Piaţa “La Bouqeria” – Barcelona

Să ajungi în Barcelona şi să nu vizitezi celebra piață “La Bouqeria” este ca şi cum te-ai fi dus la Sinaia şi nu ai văzut castelul Peleş.

Ajungi simplu. Pe La Rambla, în zona staţiei de metrou “Liceu”. Merită să te duci în piaţa “La Bouqeria” chiar dacă nu intenţionezi să faci cumpărături. Aş spune că e păcat să nu intri în această catedrală a comerţului şi să nu te bucuri de un spectacol unic.

Fascinantă combinaţia de culori şi arome care plutesc în aer, un furnicar de oameni care vând şi cumpără. După ce te-ai plimbat prin piaţa “La Bouqeria” ai putea crede că nu există ceva care să nu se găsească aici. Am văzut fructe şi vietăţi marine pe care nu le-am întâlnit nici în lecţiile de biologie. Aveţi grijă cu femeile însărcinate! Este practic imposibil să poţi da curs tuturor poftelor care se nasc printre rafturile pline cu toate minunăţiile lumii.

Din loc în loc erau mici bufete unde puteai servi tapas (gustări). Nu am rezistat tentaţiei şi am mâncat acolo celebra tortilla, cea mai gustoasă omletă pe care am putut să o mănânc vreodată, făcută din ou pufos şi o grămadă de legume. Iamiiiiii, curcubeu în cerul gurii! Salivez…

Piata La Bouqeria Barcelona (1) Piata La Bouqeria Barcelona (2) Piata La Bouqeria Barcelona (3) Piata La Bouqeria Barcelona (4) Piata La Bouqeria Barcelona (5) Piata La Bouqeria Barcelona (6) Piata La Bouqeria Barcelona (7) Piata La Bouqeria Barcelona (8) Piata La Bouqeria Barcelona (9) Piata La Bouqeria Barcelona (10) Piata La Bouqeria Barcelona (11) Piata La Bouqeria Barcelona (12) Piata La Bouqeria Barcelona (13) Piata La Bouqeria Barcelona (14) Piata La Bouqeria Barcelona (15) Piata La Bouqeria Barcelona (16) Piata La Bouqeria Barcelona (17) Piata La Bouqeria Barcelona (18) Piata La Bouqeria Barcelona (19) Piata La Bouqeria Barcelona (20) Piata La Bouqeria Barcelona (21) Piata La Bouqeria Barcelona (22) Piata La Bouqeria Barcelona (23) Piata La Bouqeria Barcelona (24) Piata La Bouqeria Barcelona (25) Piata La Bouqeria Barcelona (26) Piata La Bouqeria Barcelona (27) Piata La Bouqeria Barcelona (28) Piata La Bouqeria Barcelona (29) Piata La Bouqeria Barcelona (30) Piata La Bouqeria Barcelona (31) Piata La Bouqeria Barcelona (32) Piata La Bouqeria Barcelona (33) Piata La Bouqeria Barcelona (34) Piata La Bouqeria Barcelona (35) Piata La Bouqeria Barcelona (36) Piata La Bouqeria Barcelona (37) Piata La Bouqeria Barcelona (38) Piata La Bouqeria Barcelona (39) Piata La Bouqeria Barcelona (40) Piata La Bouqeria Barcelona (41) Piata La Bouqeria Barcelona (42) Piata La Bouqeria Barcelona (43) Piata La Bouqeria Barcelona (44) Piata La Bouqeria Barcelona (45)  Piata La Bouqeria Barcelona (47) Piata La Bouqeria Barcelona (48) Piata La Bouqeria Barcelona (49) Piata La Bouqeria Barcelona (50) Piata La Bouqeria Barcelona (51) Piata La Bouqeria Barcelona (52) Piata La Bouqeria Barcelona (53) Piata La Bouqeria Barcelona (54) Piata La Bouqeria Barcelona (55) Piata La Bouqeria Barcelona (56) Piata La Bouqeria Barcelona (57)Piata La Bouqeria Barcelona (46)

Citeşte: Barcelona! Am lăsat acolo o bucată din inima mea…

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.