Cum să te îmbraci ca Țiriac, cu salariul minim pe economie

Șifonierul femeilor este, întotdeauna, pe jumătate plin cu ținute ce au fost îmbrăcate o dată și… pa. Ai fost invitat la nunta unui coleg și îi spui soției, că trebuie să mergeți? Nebunie. “Păi, nu am cu ce să mă îmbrac.” Îi spui de șifonierul plin și ea o să aibă toate explicațiile: “Care?! Cu asta am fost la botez la George, cu asta am fost la nunta Mariei, asta a am luat-o la petrecerea de 10 ani de la căsătorie, asta e rochia de la revelionul din…”

Norocul bărbaților este că se pot îmbrăca, oricum, cu costumul cu care au fost și la George, Maria, bla, bla, bla… Asta pentru cei cărora nu le pasă. Dar, mai sunt oameni cărora le pasă, sau trebuie să le pese. Și mediul în care te duci cere mai mult decât un costum de 450 de lei. Mda… E o problemă, atunci. Pentru că nu e chiar la îndemâna oricui să dea cel puțin 1500 de lei pentru o ținută respectabilă.

Citeam pe Facebook despre cineva din București, care a deschis un centru de închiriat costume de calitate pentru bărbați. Costume, puțin spui, că doar cu 600 de lei poți avea o ținută completă premium. Da, știu, mi-a trecut și mie prin cap. Păi, cu 600 de lei îți iei un costum care să fie al tău. Corect. Dar vei arăta, de fiecare dată când te vei îmbrăca așa… de 600 de lei. Ai putea, cu banii ăștia, să arăți de 2000 de lei. Parcă e altceva. În plus, nu există pericolul să nu-ți mai vină costumul, pentru că te-ai îngrășat, de exemplu. Sau nu vei arăta ca amărășteanul care ține costumul de ginerică și pentru când va fi socru mare.

Pe itux.ro, găsești toate detaliile în legătură cu închirierea de costume bărbătești. M-a amuzat clipul de promovare a centrului de închiriat costume. Haios!

Comentează tu primul!

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi făcută publică.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.