Cum le place femeilor să fie minţite…

cura de slabire, haine mari, dieta

… inclusiv în magazine. Sau mai ales în magazine. Acceptând să ies la cumpărături cu soţia, am văzut că producătorii de haine pentru femei au luat hotărârea să nu-şi supere clientele; şi asta cu orice preţ. Producătorii de ţoale au schimbat numerele la hainele pentru femei astfel încât femeia modernă să nu conştientizeze că înfulecă prea multă ciocolată, îngheţată şi stă prea mult în faţa televizorului.

Ce au făcut fabricanţii de ţoale, ca să-şi ţină clientele mulţumite şi cu un tonus psihic ridicat? Au mărit hainele şi au micşorat numerele de referinţă ale acestora. Sau, mai exact, numărul 34 a devenit 38, 38 e 42 şi cam aşa mai departe. Ce se întâmplă? Femeia e minţită că ea este mai departe “posesoare” de 38 deşi fundul ei abia mai încape în 42-ul de pe vremuri. Mâine, pomâine urmează ca femeile să fie minţite că la 1,70 e ok să aibă 85 de kilograme?

About Marius Stroe 437 Articles

Dacă ți-a plăcut articolul, dă un SHARE ca să-l vadă și prietenii tăi!
Nu uita să mai treci și mâine pe aici să vezi dacă nu cumva am scris altceva interesant.
Cred că și acum mai sunt foarte multe lucruri de văzut și aflat de pe acest blog, așa că te invit să răsfoiești cât mai mult pe aici. Viața e frumoasă!

Comentează tu primul!

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi făcută publică.


*