Cum îți dai seama dacă o femeie te place… după mesaje

Și cântecul zice: „Nu-mi răspunzi la SMS… ” Comunicarea este foarte importantă şi chiar dacă, oricând, eu recomand dialogul faţă în faţă, sunt situaţii în care cea mai bună soluţie este Mess-ul de pe Facebook, WhatsApp, ori pur şi simplu… vechiul dar practicul SMS.

Să trecem direct la subiectul interesa(n)t: Cum îţi dai seama dacă o femeie te place… după mesaje.

1. În primul rând pentru că îţi scrie. Dacă o fată/femeie a luat iniţiativa să-ţi lase un mesaj în privat pe Facebook, ori să-ţi trimită un SMS… e clar că este interesată de tine. Cu excepţia situaţiei în care nu-ţi lasă un mesaj de tipul: „Nu mai comenta ca un idiot la postările mele!” 😀

2. Dacă îţi trimite poze cu animăluţul ei, căţel, pisică, hamster… crocodil, atunci înseamnă că vrea să te impresioneze. Şi asta e bine, înseamnă că i-ai atras atenţia.

3. 😮 😎  Ai înţeles.. Dacă o tipă foloseşte tot felul de emoticonuri în conversaţia cu tine atunci e clar că este emoţionată. Şi dacă o femeie este emoţionată… atunci eFoarteBine 😉

4. Dacă o gagică îţi trimite bancuri, poze haioase ori tot felul de glume culese de pe internet… şi asta e de bine. Faptul că vrea să te binedispună este un indiciu clar că vrea să-ţi facă pe plac.

5. Dacă răspunde la mesaje… iar e bine. Înseamnă că vrea să păstreze discuţia vie. N-are rost să mai povestesc de ce e bine.

6. Dacă îţi trimite poze cu ea… E CLAR, te place. Şi vrea ca şi tu să o placi. Să nu dea dracii să trimiţi pozele şi prietenilor tăi, că o păţeşti. Mai ales dacă vorbim de poze în posturi ori costumaţii ceva mai… intime. Deci, pozele pe care o femeie ţi le trimite, sunt NUMAI PENTRU TINE.

7. Dacă îţi trimite versuri de cântece… e clar că te place. Dacă melodiile sunt de dragoste, pregăteşte-te de ce este mai BINE.

8. În situaţia în care ţi se adresează cu o poreclă, cu excepţia „Pămpălăule” ori „Boule”… este evident că eşti pe drumul bun.

9. În general, dacă îţi scrie ceva şi nu te critică sau nu te ceartă, o femeie este atrasă de tine.
10. Pe final, atenţie la mesajele monosilabice de genul „Aha”, „Da”, „Sigur”, „Evident”, „Nu”, „Dorm”, „Învăţ”… Femeile scriu astfel de mesaje în 99% din cazurile în care nu le face nici o plăcere să aibă un dialog cu voi. Aşa că ori schimbaţi repertoriul de agăţat, ori căutaţi în lista de prieteni pe Facebook sau contacte WhatsApp pe cineva care să se arate mai impresionată.

Baftă!

Voi, fetelor, cum vă daţi seama că un băiat vă place?

Un comentariu la „Cum îți dai seama dacă o femeie te place… după mesaje”

  1. babababa,daca asta inseamna ca imi trimite poze cu ea si cu animale
    iei(ami) atunci daca ii trimit poza cu krokodilu sau balauru meu o sa fie entuziasmata sauu o sa ma urasca?

    si daca imi trimite maica mea mesaje d astea,ce fac?

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Clicky