Cum a fost la concertul Sting de la Cluj-Napoca

Eram la mare, relaxat după niște bere și zice nevasta lăsată să se plictisească pe telefon:”La toamnă are Sting concert la Cluj Napoca. Nu mergem și noi? “. De ce era să nu mergem?! Nu era ca și cum trebuia să nu mai beau bere atunci.

Zice nevasta: “Dar trebuie să iau bilete acum.” Și a luat. Eram in iulie. A mai găsit bilete doar la Golden Ring, cu 346 lei/bucata. Aveam să constat că au fost cele mai scumpe dureri de picioare. Dar a fost mișto tare.

Sting, la 66 de ani, e într-o mare formă. A cantat și băiatul lui (Joe Sumner) vreo 5 piese. Nu e chiar rău. Dar eu am zis că dacă eram femeie, mi-aș fi înșelat bărbatul mai degrabă cu Sting decât cu fi-su.

Primul lucru care m-a impresionat plăcut a fost faptul că foarte mulți tineri au venit la concertul Sting, de la Cluj-Napoca. Asta înseamnă că e loc și pentru muzica bună.

Ce a cântat Sting în concertul de la Cluj-Napoca

Am ascultat cu sufletul piesele lui Sting. Mai ales că scriu postarea asta de pe telefon, și nu e chiar funny să scriu prea mult așa, o să pun aici o poză după foaia originală de pe care Sting a urmărit ordinea pieselor programate. Ultima, FRAGILE, preferata mea, s-a cântat la BIS. Deci, cum se obișnuiește, bis-ul era programat.
Melodiile cantate de Sting la Cluj-Napoca

Bineînțeles că au fost și amuzanții ăia care în loc să-și umple sufletul cu bucuria unui concert poate unic, ei stăteau și filmau cu telefonul tot concertul. E plin You Tube-ul cu concerte HD ale lui Sting. De ce să te chinui cu filmări de pe telefon?! O. K., faci câteva capturi video și foto, ca să surprinzi atmosfera în amintiri digitale. Dar mai mult e prea mult.

Cel mai amuzant, dacă n-ar fi trist, este un individ din fața mea care făcea Live-uri pe Facebook, cu una din trei piese, iar pe el l-au urmărit, în momentul de glorie maximă al transmisiunii, trei persoane. În rest zero sau o persoană. E păcat că sunt oameni care nu știu să ia toată bucuria dintr-un eveniment.

Concert Sting la Cluj Napoca

2 comentarii la „Cum a fost la concertul Sting de la Cluj-Napoca”

  1. Altceva decat vreo 5 piese nu ma intereseaza de la Sting. Am vazut din playlist ca le-a cantat. Pentru alea ar fi meritat sa fiu acolo. Dar nu am mai prins bilete cand m-am trezit.

    Răspunde
  2. Si eu am fost in aceeasi situatie, la Golden Ring, in fata mea erau 5 persoane cu telefoanele sus, ca nu mai puteam sa fac o poza (cu aparatul foto, nu cu telefonul). Ma bucura faptul ca a fost un concert cu piese din toata cariera lui Sting, inclusiv din perioada Police. Un fel de “The best of”.
    Ca longevitate il compar cu Ian Anderson de la Jethro Tull, care, la 70 de ani da concerte pline de viata.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.