Cum am făcut un sos delicios în doar 2 minute

Tocmai am mâncat ceva ușor, niște pește cu legume la cuptor. Rapid de făcut, fără bătăi de cap. Scoți peștele din congelator, îl ungi cu niște ulei de măsline, mai pui nișre sare și un pic de piper peste și… gata. Mai arunci în tavă niște legume congelate, bagi tava la cuptor vreo 30-40 de minute și ți-a ieșit mâncarea. Poza e de la mâncarea de azi.

M-am gândit la un sos rapid și oarecum dietetic, care să însoțească peștele. Hai să vă spun ce am făcut.

Rețeta pentru sos rapid și gustos

Într-un borcan cu capac am pus următoarele:

  • un cățel de usturoi pisat
  • o linguriță miere
  • două lingurițe muștar normal
  • 150 ml de iaurt
  • sare

Am pus capacul și am agitat conținutul bine, ca să se omogenizeze. A ieșit un sos de culoarea cremei de vanilie, foarte gustos. Opțional, cred că și un pic de piper măcinat poate să dea o nuanță de picant bine-venită, în funcție de gusturi.

Nu mi-a luat mai mult de 2 minute toată distracția cu sosul.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Clicky