Cred că am aflat unde mănâncă corporatiștii sorosisti

Da, cred că am dat peste cârciuma unde mănâncă corporatiștii după ce și-au luat banii de la Soros pentru participarea la protestele #rezist. Glumesc, dar vizita mea la Ză Lokal este reală, unde am fost să mănânc „cele mai bune coaste din București”, după cum spunea Cetin, într-o postare pe Instagram.

Hai să o lămuresc cu gluma! De unde până unde. Păi, prețurile la localul de pe Calea Victoriei sunt suficient de mari încât să te gândești: Cine sunt cei care vin să mănânce aici în mod curent? Să vă arăt cum sunt prețurile pe aici!

Ce am mâncat la Za Lokal

Am vrut să iau „cele mai bune coaste din București” , dar am aflat că se găsesc doar joia și că trebuie să anunți că vrei așa ceva cam de miercuri. Cum ar veni să-ți faci rezervare la coaste. Era abia marți.

Am fost cu soția aici. Eu am pus ochii pe un burger Beef Bluechesse, dar pentru că l-a ales și doamna, atunci eu am zis burger Cheese me, din rațiuni de a gusta două tipuri de burger. Am mai luat o apă plată la 0,33l (Bucovina) și două Pepsi mici. Total plată: 135 lei.

Mi-a plăcut mai mult Beef Bluechesse, un burger de nota 7,50, celalălat fiind, după gusturile mele, undeva la nota 5 din 10. Care va să zică notă de trecere.

Cartofii prăjiți, porție mare, la 18 lei, nu mi s-au părut că depășesc cartofii prăjiți ce însoțesc friptura la un restaurant de cartier. Nici la cantitate, nici la calitate. Banali. Prețul, în schimb, deosebit. Uitați-vă la poză! Ca să realizați cât de mare era castronul ăla smălțuit, observați în dreapta un iPhone 6 (husă albastră).

Mda… ce pot să vă zic despre Ză Lokal ăsta?! Că e un local micuț, drăguțel, cu maxim 30 de locuri pe timp de iarnă, plus o terăsucă vara. Personal amabil, prețuri mari… De mâncare n-aș vrea să zic banală pentru că n-am mâncat decât din două feluri de burgeri și n-ar fi corect. Dar la ce am gustat eu nu sunt deloc impresionat, cum am fost la DonCafe Brasserie, unde am mâncat niște burgeri de nota 8,50.

E bine să știți, mai ales dacă sunteți înnebuniți după burgeri, Nwradu.ro a făcut un top al celor mai gustoși burgeri din București și locurile unde te poți delecta cu ei. Este un articol care ar trebui salvat la favorite. Nu știi când ai chef de niște calorii în chiflă. Consultă, nepărat Turul Burgerilor.

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Clicky