CONCURS | Câștigă două bilete la concertul aniversar LOREDANA!

concert Loredana Ador Sala Palatului Bucuresti

 

Parcă nu îmi vine să cred că au trecut 30 de ani de când Loredana cânta “Bună seara iubite”, alături de actorul Ion Caramitru. Îmi aduc aminte că mi-a plăcut ce am auzit atunci când s-a lansat melodia care avea să facă istorie în muzica românească. Aveam impresia că sunt mai tânăr. 12 ani aveam atunci când Loredana s-a lansat pe scena muzicii românești.

Anul acesta, Loredana pregătește un super show la Sala Palatului, pe 10 noiembrie, începând cu ora 20.

Loredana pregătește, pentru al șaptelea an consecutiv la Sala Palatului, un show tematic inovator, “Ador”. Spectacolul din acest an este unul special, care marchează 30 de ani de la lansarea albumului “Buna seara, iubite!”.

Blogul efoartebine.ro oferă două bilete la concertul Loredanei – “ADOR”, care marchează 30 de ani de la lansarea albumului “Buna seara, iubite!”.

Premiul va fi oferit în urma unei trageri la sorți, în următoarele condiții:

 1. Lasă un comentariu la această postare, în care să spui un loc din România care ți-a plăcut foarte mult!
 2. Comentariul trebuie făcut în formularul special de sub articol, unde, în spațiile dedicate, va trebui să completezi numele tău (e suficient și prenumele) și adresa de email. Atenție! Adresa de email trebuie să fie reală, validarea câștigului urmând să se facă pe baza acesteia. Adresa de email nu va fi făcută public.
 3. Participanții la concurs sunt de acord să primească email-uri din partea blogului efoartebine.ro, în scopuri de promovare numai a postărilor publicate (nu mai mult de două email-uri/săptămână).
 4. Concursul  se încheie pe 25 octombrie, ora 21, când va avea loc tragerea la sorți cu ajutorul site-ului random.org. Site-ul generează aleator un număr. Numărul generat, care va corespunde unui număr al comentariului lăsat, va hotărî câștigătorul. Câștigătorul va fi anunțat pe această pagină, ca update la începutul acestui articol. Dacă până pe 26 octombrie, ora 11, nu primesc nici un răspuns la emailul pe care îl voi trimite câștigătorului, atunci la ora 12 voi face o nouă tragere la sorți.
 5. Biletele vor fi trimise prin curierat, imediat ce voi afla adresa câștigătorului, prin intermediul email-ului

Nu uita să dai și LIKE paginii de Facebook, efoartebine.ro, pentru a fi la curent cu momentul în care apare ceva interesant pentru tine!

Acest concurs nu implică în nici un fel nici una din companiile organizatoare ale concertului și nici operatorul de vânzare a biletelor. Dacă doriți să cumpărați bilete la concert, puteți verifica dacă mai găsiți locuri libere, aici.

 

About Marius Stroe 375 Articles
Dacă ți-a plăcut articolul, dă un SHARE ca să-l vadă și prietenii tăi! Nu uita să mai treci și mâine pe aici să vezi dacă nu cumva am scris altceva interesant. Cred că și acum mai sunt foarte multe lucruri de văzut și aflat de pe acest blog, așa că te invit să răsfoiești cât mai mult pe aici. Viața e frumoasă!

19 Comments

 1. 1
  camelia says:

  Buna dimimeata ,un colt de rai deosebit de frumos in Romania se afla la Gherdeal un sat din judetul Sibiu .in ciuda drumului nu foarte bun ce i drept si a distantei merita sa vezi acest loc .https://ro.wikipedia.org/wiki/Gherdeal,_Sibiu

 2. 2
  Popa Roxana Elisabeta says:

  Mi-a placut Targul Neamt si Neamtul enorm…pe langa Ozana cea frumos curgatoare casa marelui Creanga putin mai la deal Cetatea Neamtului parca rupta din manualul de romana (Sobieski si Romanii)..apoi fuga la Agapia + bonusul Neamtului …minunatele chei ale Bicazului parca scaldate mai la vale in lumina lacului Rosu.
  PS. minunata Moldova, cea care ne-a daruit-o pe Lori

 3. 3
  Budin Valentina says:

  Bucovina este inegalabila, un ținut frumos, bogat, cu oameni buni. Parca ai fi in alta țara, se observa diferența de gândire, comportament, gospodărirea, omenia, bunătatea, totul. Un ținut de vis!

 4. 4
  Dumitrache Vasile says:

  Sighisoara este un oras medieval superb care chiar mi-a placut. Aici poti descoperi multe din istoria noastra.

 5. 5
  Vasile says:

  Lugoj este un super oras cu oameni buni si cu o cultura ampla care isi pastreaza traditiile si in ziua de azi.

 6. 6
  Alina says:

  Brașovul!

 7. 7
  Leventu says:

  Cheile Bicazului si Lacul Rosu

 8. 8
  Ionita Carmen says:

  Cazanele Dunarii

 9. 9
  tita says:

  Campu lui Neag de la poalele Retezatului,poarta de intrare in Parcul National Retezat,colt neatins de natura…

 10. 10
  Arabela Ioana says:

  Oradea

 11. 11
  Teodorescu Dumitru says:

  Saschiz

 12. 12
  Mirea Zoica says:

  Aproape de orasul Balcesti din judetul Vilcea este un locsor de natura vie, prea putin atinsa de mina omului; Se numeste ” Un colt de rai” si chiar asa arata. Nu exista nici un indicator care sa te conduca spre acest loc, de aceea numai norocosii sortii ajung sa – l vada.

 13. 13

  Delta Dunarii,Baltenii de sus pe bratul Sf. Gheorhe,Dunarea e mirifica.

 14. 14
  Cornelia Albahari says:

  Am petrecut o săptămână de vis la Colibita, in Bistrița. Peisajele sunt de vis mai ales ca am avut numai vreme insorita ,iar aerul curat parca Îți curăță plamanii.O bucata mica de Rai pe Pământ .

 15. 15
  DANILA mIHAELA says:

  BRAILA, orasul meu natal, orasul cu salcami pe malul Dunarii.

 16. 16
  Claudia says:

  Calimanesti, la Casa Rica, splendide peisaje !

 17. 17
  Bassi Alina says:

  Coltul meu de rai este pe Valea Prahovei,unde am avut norocul sa cresc și să copilăresc.

 18. 18
  Aura Ardeleanu says:

  Arieseni

 19. 19
  Mariana says:

  BRASOV

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi făcută publică.


*