Claudia a câștigat biletele la Concertul Aniversar LOREDANA

bilete concert Loredana ADOR

Uite că a venit și momentul tragerii la sorți pentru desemnarea persoanei câștigătoare a două bilete la Concertul Loredana, din 10 noiembrie.
Procedura de participare a fost simplă și explicată clar în postarea de concurs. Momentul desemnării a fost înregistrat pentru ca toți participanții să știe că au avut șanse egale, iar câștigătorul a fost ales de hazard.

Pe cunoscutul site random.org, am introdus intervalul din care trebuia să fie ales câștigătorul, respectiv de la 1 la 45, după numărul participanților care s-au înscris în concurs. Aplicația random.org a ales un număr, la întâmplare, 16. Acest număr corespunde unei persoane, după cum se vede.

Deci, CLAUDIA este fericita câștigătoare a celor două bilete la Concertul Aniversar LOREDANA. Felicitări câștigătoarei, mulțumesc de participare celorlalți. Dacă rămâneți cititori ai blogului efoartebine.ro cred că veți fi cu toții câștigători. Într-un fel sau altul…

Aici aveți clipul cu tragerea la sorți:

1 Comentariu

  1. 1
    Popa Roxana Elisabeta says:

    FELICITARI

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Dacă dorești să șterg datele tale, trimite-mi o solicitare la adresa de email de la "Contact"


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.