Cel mai util instrument pentru editare documente PDF. Fără dureri de cap

Am descoperit cea mai bună aplicație în materie de lucru cu documentele de tip .pdf. Bine, asta s-a întâmplat acum vreo doi ani, dar mi-am adus aminte de ea cu ocazia unor documente PDF din care trebuia să scot anumite pagini.

iLovePDF se numește aplicația și se folosește online. Nu trebuie să instalezi nimic în calculator. Este foarte simplu de utilizat. Dar ce face aplicația aceasta?

iLovePDF poate să combine mai multe fisiere PDF într-un singur document. Este util atunci când vreți să aveți un singur fișier în care să aveți toate paginile dorite. Cu funcția SPLIT PDF puteți scoate ce pagini doriți dintr-un document. Se pot face PDF-uri din documente word ori din poze sau .ppt-uri.

Puteți comprima PDF-urile prea mari. Puteți numerota paginile dintr-un document PDF, puteți pune watermark pe pagini. Dacă aveți un document salvat în PDF, care a fost scanat landscape și vouă vă trebuie portret puteți să folosiți funcția ROTATE PDF.

Verificați toate funcțiile de editare a unui document PDF pe site-ul www.ilovepdf.com E curat, l-am verificat eu.

2 Comentarii

  1. 1
    Ionuț says:

    Mulțumim. E foarte utilă aplicația.

  2. 2
    Stefan says:

    Foarte tare și inspirata poza cu mac-ul. Pe macos, toate funcțiile descrise de tine pentru ilovepdf sunt făcute de aplicația default de vizualizat poze și PDF -uri numita preview.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Dacă dorești să șterg datele tale, trimite-mi o solicitare la adresa de email de la "Contact"


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.