Cea mai celebră cascadă din România

Celebritatea cascadei Bigăr a ajuns la mine înainte ca eu să ajung la ea. Am văzut-o în poze şi mi-am zis că trebuie să ajung şi eu la aşa minunăţie. N-am ratat ocazia. Comuna Bozovici ascunde cascada celebră în lume, şi când zic “ascunde” chiar o face. Deşi este aşezată în buza drumului, din fuga maşinii ai putea rata obiectivului. Aşa că, atenţie mare! După ce vă arăt poze, pun şi harta.

Cascada este într-adevăr frumoasă, apa curge lin, alunecând peste muşchiul verde care îmbracă stâncile. Este greu de prins în poze, amenajarea locului făcând dificilă operaţiunea de imortalizare a celebrităţii de la paralela 45. Am găsit un unghi oarecum ok, hotărând să nu-mi umblu pantofii cu apă pentru a poza cascada Bigăr.

Ocolul Silvic amenaja puţin zona când am fost eu, aşa că este posibil ca zona să fi devenit mai prietenoasă cu turiştii, după ce o revistă din SUA a făcut celebra zona publicând o poză superbă cu cascada Bigăr. Duceţi-vă să o vedeţi!

Cascada Bigar Romania (1) Cascada Bigar Romania (2) Cascada Bigar Romania (3) Cascada Bigar Romania (4) Cascada Bigar Romania (5) Cascada Bigar Romania (6)

About Marius Stroe 437 Articles

Dacă ți-a plăcut articolul, dă un SHARE ca să-l vadă și prietenii tăi!
Nu uita să mai treci și mâine pe aici să vezi dacă nu cumva am scris altceva interesant.
Cred că și acum mai sunt foarte multe lucruri de văzut și aflat de pe acest blog, așa că te invit să răsfoiești cât mai mult pe aici. Viața e frumoasă!

Comentează tu primul!

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi făcută publică.


*