Ce zice Dorna despre dopul „ucigaș”

Am văzut și eu gălăgia asta pe internet cu dopul sticlelor de apă de la Dorna. Am observat că s-a schimbat dopul, dar nu m-a impresionat nimic. Unii zic că ar fi greu de desfăcut, că îți zdrelești degetele până reușești să-l desfaci. Că e o experiență „ucigătoare”. Așa o fi, nu știu… Pe mine nu m-a deranjat în mod deosebit.

O prietenă le-a trimis un mail celor de la Dorna, în care a sesizat că dopul sticlelor de apă se desface foarte greu.

A primit răspunsul acesta:

Îți mulțumim că ne-ai scris.

Am schimbat capacele pentru că noile modele sunt mai prietenoase cu mediul înconjurător, datorită conținutului de plastic mai redus din componența lor. Apreciem însă feedback-ul tău. Suntem atenți la preferințele și părerile consumatorilor noștri și vom analiza intern acest lucru.

Părerile tale sunt oricând binevenite, sună-ne la numărul gratuit 0800.080.800 😊

O zi frumoasă!

Am înțeles că mulți copii nu pot desface dopul. Dacă mulți părinți vor renunța să cumpere Dorna din acest motiv, este de așteptat că dopul „ucigaș” va fi schimbat.

Așa arată dopul „ucigaș” în grafica de pe internet.

 

Un comentariu la „Ce zice Dorna despre dopul „ucigaș””

  1. Eu zic ca ar trebui sa fie facut din catifea sau casmir, si sa poata fi desfacut din aplicatie. De Borsec n-am vazut sa zica nimeni nimic. Ah, stai, ca nu ne intereseaza cat plastic ajunge pe marginea drumului, ne-am obisnuit cu asta.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.