Ce se întâmplă pe internet într-un minut

INTERNÉT s. n. Rețea internațională de calculatoare, formată prin interconectarea rețelelor locale și globale, destinată să faciliteze schimbul de date și informații în diverse domenii. – Abr. din engl. Inter[national] Net[work]. sursa: DEX ’09

Strămoșul internetului s-a născut pe 29 octombrie 1969, când un mesaj a fost trimis de pe un computer din University of California, Los Angeles pe un computer aflat în Stanford Research Institute. Azi, e greu să-ți imaginezi lumea fără ceea ce a ajuns să însemne internetul.

Pe baza statisticilor, Business Insider a realizat o reprezentare grafică a ceea ce se întâmplă într-un singur minut pe internet. Grandios sau înspăimântător, nu știu care este termenul care să definească mai bine ce se întâmplă.

Într-un singur minut, 4,1 milioane de filmulețe sunt urmărite pe YouTube, 342.000 de aplicații pentru telefon sunt downloadate, au loc 3,5 milioane de căutări pe Google, ori 900.000 de persoane se loghează pe Facebook. Iată ce se întâmplă pe internet în doar un minut!

un minut pe internet

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.