Ce poţi cumpăra cu bani. Restul contează…

Săptămâna aceasta, reportul la Joker (Loteria Română) a ajuns la aproape 2,5 milioane de euro.

V-aţi gândit ce aţi face cu 2,5 milioane de euro? Probabil că nici nu realizaţi ce înseamnă. De banii aceştia îţi poţi cumpăra o casă şi o maşină, dar nu orice fel de imobil sau autoturism. Cea mai scumpă casă scoasă la vânzare în București, anul acesta, face 8,5 milioane de euro. Aşa că ar cam trebui să câştigaţi de vreo patru ori la loto ca să cumpăraţi o astfel de casă. Dar poate că nu o vreţi tocmai pe aceea…

Puţine din lucrurile pe care le vrem, cu adevărat, se cumpără cu bani. De fapt, cu bani, obţinem extraordinar de puţine lucruri: locuinţă, un autoturism, hrană, două-trei concedii şi cam încă atâtea mărunţişuri.

Poţi să faci calculul că nu o să ajungi la un preţ. Cât costă libertatea? Dar viaţa? Dar sănătatea copilului tău?!

Cele mai multe lucruri, şi cele mai importante, nu pot fi cumpărate cu bani, oricât de mulţi ai avea. Toţi banii din trei bănci nu-ţi vor da înapoi anii pe care i-ai pierdut (Doamne fereşte!) într-o închisoare.

Banii n-au reuşit să câştige inima nimănui, dragostea adevărată nu se cumpără cu bani. Un zâmbet venit dintr-o inimă caldă nu are preţ.

Soarele nu va lumina numai pentru tine pentru că ai bani iar catastrofele naturale nu fug de cei bogaţi. Atunci, ce ne trebuie să fim fericiţi? Cu adevărat fericiţi. Cât îmi daţi, ca să vă spun?

Poza este din vacanța de anul acesta din Corfu. Nu e destinație de bogătani. Cu puține economii vă puteți umple sufletul cu amintiri însorite. Citiți aici!Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Clicky