Ce poți face când ți s-a urât cu binele. 3 sfaturi practice cum să dai de belea

Avem o vorbă veche, românească: De ce să te legi la cap, dacă nu te doare?!
Dar asta înseamnă să spui NU unei vieți pline de provocări, asta înseamnă să ai parte de bucurii liniștite în loc să tresari în fața necunoscutului. Așadar, iată câteva sfaturi pentru cei care nu vor să se abandoneze cotidianului relaxant și banal.

1. Cel mai la îndemână e să-ți faci rău cu mâna ta. Adică de ce să lași pe altul să facă ce poți face tu singur. Adică un SELFIE. Dar nu unul obișnuit încearcă unul mortal, de exemplu. Nu știu dacă te va încălzi cu ceva (nici la propriu, nici la figurat), dar toată lumea va vorbi despre tine. Aici sunt o grămadă de cazuri cu persoane care au murit încercând sefie-uri de neuitat.

2. Poți să te bazezi și pe ajutorul autorităților, atunci când ai decis că trebuie să dai de belea. Nu e chiar așa complicat. Prima dată când te oprește un echipaj de la Poliția Rutieră, refuză să te legitimezi până când polițiștii nu îți vor prezenta ordinul de zi în care este prevăzut exact locul în care trebuie să stea.

Apoi zi-le de Ordonanța nr. 2 (Nu contează anul, polițaii se vor enerva oricum). Tu insistă că nu refuzi să te legitimezi, dar dacă te-au oprit pentru viteză, cere-le buletinul metrologic al aparatului radar și să te lase pe tine să vezi imaginile în care se vede mașina ta. Zi-le că ești gata să mergi și la Secție cu ei, apoi fă scandal când ți cere să te sui în mașina de Poliție, urlă, înjură, scuipă și nu te lăsa până nu vei fi eliberat cu scuze ori vei fi încătușat. A doua variantă e mai sigură, deci nu vei risca să scapi liniștit în loc să te alegi cu un dosar penal pentru ultraj, cel puțin.

3. Nu neglija ajutorul prietenilor! Poți să intri într-un mare rahat bazându-te pe relațiile de prietenie. Și ca să nu-ți mai reproșeze nevastă-ta că nu-i suporți prietenele, pune și sun-o pe cea mai bună (la propriu ori la figurat, nu contează) prietenă a soției și spune-i că îți place de ea, că are picioare/sâni/fund… mișto și că vrei să o inviți într-o excursie romantică într-un hotel din Sinaia. Ai o șansă din 1000 să accepte și 99% să te spună nevestei. Dacă chiar merge cu tine înseamnă că te lasă să-i faci și poze dezbrăcată, cu telefonul. Lasă telefonul neparolat la îndemâna nevestei și până la urmă tot dai de bucluc, deși chiar nu cred că vei ajunge până aici.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.