Ce naiba să-i cumpăr cadou? Idei pentru daruri inspirate

Fie că este Valentine’s Day, Dragobete, 8 Martie, ziua ei sau a lui… apropierea marii sărbători este însoţită, cu mare panică, de întrebarea: “Ce naiba să-i cumpăr, cadou?!”

Eu mi-am pus puţin mintea la contribuţie, cât să scot la iveală câteva idei care, sper, să-ţi fie de folos în alegere. Ideile sunt însoţite şi de link-uri către site-uri de unde poţi găsi ce vrei să cumperi sau de unde te poţi inspira în alegerea ta.

Parfum

parfumNu ai cum să greşeşti cu un parfum, indiferent dacă ne gândim la ea sau la el. Femeile sunt înnebunite după parfumuri, iar în secolul XXI nici bărbaţii nu mai cred că mirosul de transpiraţie este cel mai sexy.
Preţuri sunt pentru toate buzunarele şi mirosuri pentru toate gusturile.
Click link pt. PARFUM

Haine

fashion

O bluză frumoasă, o eşarfă interesantă, o cămaşă, o piesă de lenjerie intimă… Cum să zici nu?! Fii atent(ă) la ce număr poartă ori ia-ţi repere ca să nu greşeşti măsura potrivită şi fă-ţi curaj să comanzi ceva din acest domeniu.
Click link pt. FASHION

Bere adevărată

bere

Ştiu, când zici bere… clar trebuie să fie pentru bărbaţi. Deşi… cunosc şi câteva femei cărora le place mult bere. În fine… Dacă vrei să-i faci un cadoou deosebit, poţi să-i comanzi un set de (măcar) patru sticle de bere Zaganu, o bere artizanală cum nu găseşti la orice colţ. Chiar e un cadou care va fi apreciat. Nu are cum să nu.
Click link pt BERE

Chromecast

Chromecast

Ăsta trebuie să fie pe placul amândurora. Şi femeile şi bărbaţii apreciază un program de calitate pe televizor. Mai aiurea e atunci când nu ai ultimul tip de SMART TV şi vrei să urmăreşti conţinut YouTube direct pe televizor, ori nu vrei să te mai întinzi cu cabluri pe sub televizor ca să vezi un film de pe laptop.
Acum există Chromecast. Un dispozitiv micuţ şi deloc scump care se conectează în conectorul HDMI al televizorului. Cu drăcia asta poţi urmări conţinut din telefon direct pe ecranul televizorului.
Click link pt. Chromecast

Tigaia minune

tigaia

Poate ar fi bine ca asta să fie un cadou pentru el. Deşi femeile adoră să-i vadă mulţumiţi pe bărbaţi, consumând timp şi energie în bucătărie, cred că, totuşi, nu e bine să faceţi cadou, unei femei, o tigaie. S-ar putea să fie ultimul cadou pe care l-aţi făcut vreodată cuiva. În fine, nu faceţi cadou o tigaie unei femei despre care nu ştiţi absolut sigur că ar face-o fericită aşa ceva. Eu mi-am cumpărat un grill de la TEFAL de care sunt foarte mândru. Face fripturi, pe aragaz, fără să umplu casa de fum.
Click link pt TIGAIA Minune

Dronă

drona

Bărbaţilor le plac jucăriile. Cred că sunt şi femei care să se uite încântate după o dronă şi să vrea să manevreze un astfel de aparat zburător, dar cred că majoritatea bărbaţilor ar fi încântaţi de o astfel de jucărie. Nu trebuie să daţi 1500 de euro pe una! Sunt drone şi la 200 de lei şi un pic. Vedeţi ce vreţi, închipuiţi-vă ce vrea!
Click link pt DRONĂ

Ceas de mână

ceas

Să fie într-un ceas bun! Nu trebuie să fie un ceas de 2000 de euro ca să fie un cadou frumos. Sunt o grămadă de ceasuri, chiar şi la 50 de lei, care să arate bine la încheietura mâinii ei. Sau a lui. Gândiţi-vă ce fel de haine îmbracă cel mai des, astfel încât ceasul să se potrivească la stilul vestimentar caracteristic.
Click link pentru CEAS de mână

Carte

carte

Îi dai carte, ai parte… de mulţumiri din suflet. Desigur, dacă ştii că îi place să citească. Deşi o invitaţie la lectură nu poate să sune indecent niciodată. Sunt o grămadă de cărţi ce pot deveni cadoul potrivit. Că vorbim de biografii ale unor oameni celebri, că ne gândim la o carte motivaţională, la una de ficţiune sau un volum documentar… informaţia scrisă are farmecul ei, în continuare.
Click link pt. CARTE

Husă de telefon

huse telefon

Are un telefon la care ţine, sau carcasa a început să arate urât din cauza uzurii, o husă de telefon vine să dea rezistenţă şi o nouă imagine unui smart phone. Nu ai mulţi bani la dispoziţie pentru un cadou, sau poate vrei să aloci destul pentru o husă de calitate… ai de unde alege.
Click link pt. HUSE de TELEFON

Cameră foto

camera foto

Telefoanele din ziua de astăzi au camere foto destul de bune. Trebuie, însă, să ţinem cont de faptul că un smart phone trebuie să fie destul de scump (de obicei peste 2000 de lei) ca să facă poze de soi. Există aparate de fotografiat, sub preţul acesta, care fac poze pline de viaţă, care să bucure ochiul în sute de albume găzduite online. Lasă fotografia să devină pasiune pentru iubita/iubitul tău! Ia-i o cameră foto! Verifică oferta!
Click link pt. CAMERĂ FOTO

Căşti pentru calculator/telefon

casti

Apreciezi că nu vrea să te deranjeze când te vede că ai de lucru şi ascultă muzica la căşti. Drept mulţumire ai putea să-i faci cadou o pereche de căşti audio de calitate. Sunt de toate felurile, la toate preţurile. Nu prea ai cum să greşeşti cu un astfel de cadou.
Click link pt. CĂŞTI AUDIO

Aparat RADIO

radio

Acum, găseşti milioane de videoclipuri pe YouTube, în calculator îţi încap sute de GB de muzică, dar programele radio au farmecul lor. Un matinal radio, când tu încă încerci să te dezmeticeşti, poate să fie ceva reconfortant. În plus, există o grămadă de radiouri cu ceas deşteptător. Setezi ora la care trebuie să te trezeşti şi… o faci în ritmul emisiunii preferate. Trebuie să-i iei un aparat de radio, dacă nu are unul.
În link-ul următor sunt câteva exemple interesante. Şi nu costă (toate) o avere.
Click link pt. Aparat RADIO

Cadou SURPRIZĂ

foto femeie

Dacă nu ai bani şi vrei să-i faci prietenului tău un cadou, gândeşte-te şi la varianta asta! Îmbracă-te sexy, nu goală, şi roagă o prietenă să-ţi facă o o poză. Nu fotografia la care te-ai îngrozi cu gândul că ar putea deveni publică, dar fă o foto care să-l facă pe el să te dorească… aproape atunci când se uită la ea. Şi acesta va fi un cadou apreciat, crede-mă! 😉

Un comentariu la „Ce naiba să-i cumpăr cadou? Idei pentru daruri inspirate”

  1. La cadoul cu poza sexy nu m-am gandit pana acum, desi pare ceva foarte banal si la indemana. Dar, in acelasi timp, este foarte incitant. Mersi de pont!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.