Ce mi-a plăcut mie la Marion Cotillard. Nu ca lui Brad Pitt…

AP Photo/Kevork Djansezian

A fost și bun la ceva scandalul ăsta cu plecatul de acasă al Angelinei Jolie… Evident că toată lumea o cunoaște pe celebra frumoasa actriță, așa că nu a trebuit să fugim la Google să căutăm să aflăm cum arată cea care vrea să divorțeze de Brad Pitt.

Nu la fel de celebră cunoscută în România este o altă femeie despre care tabloidele de scandal din lume s-au grăbit să insinueze că l-ar fi consolat, mai puțin ortodox, pe Brad Pitt.

Marion Cotillard s-a grăbit, săraca, să dezmintă răutățile vehiculate în presa dornică de scandal, explicând că scenele de dragoste, turnate alături de Brad Pitt, pentru filmul Allied (apare în octombrie), nu au avut în ele nimic mai mult decât un sârg profesional. O cred.

Dar o și cunosc. Și îmi place. Nu am căutat pe Google să văd cum arată Marion Cotillard. Am căutat, în schimb, să-mi amintesc filmele în care am văzut-o și mi-a plăcut.

Cu trailer, pentru fiecare film, în ordinea dată de propriul clasament:

1. Rust and bone

2. The Immigrant

3. A Good Year

4. Inception

Facebook Comments
About Marius Stroe 353 Articles
Dacă ți-a plăcut articolul, dă un SHARE ca să-l vadă și prietenii tăi! Nu uita să mai treci și mâine pe aici să vezi dacă nu cumva am scris altceva interesant. Cred că și acum mai sunt foarte multe lucruri de văzut și aflat de pe acest blog, așa că te invit să răsfoiești cât mai mult pe aici. Viața e frumoasă!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*