Ce înseamnă un bărbat atent de 8 Martie

Cum arată un bărbat adorabil? Vă spun eu pentru că l-am văzut în Carrefour (ParkLake Shopping Center). În seara de 7 martie, omul pusese pe banda de la casa de marcat așa: pâine, apă plată, carne tocată, cinci ciocolate, încă niște chestii de mâncare și o cutie cu prezervative.

A lăsat pachetul de prezervative la urmă și când i-a venit rândul la marcat, pac, omul a cerut ca pachetul de Durex să fie marcat pe un alt bon. Asta înseamnă un bărbat adevărat, atent să nu-și supere nevasta, inutil, cu discuții sterile în preajma Zilei Internaționale a Femeii: „Gicule, ce faci tu cu prezervativele astea, că noi nu folosim așa ceva. De fapt, nici dragoste nu prea facem…”

Așadar, luați aminte cum procedează un bărbat care nu vrea să-și necăjească nevasta cu gânduri inutile. Deci, pentru liniștea în familie, prezervativele care nu se consumă în interiorul… căsniciei (cum ar veni) se cumpără, întotdeauna, pe un alt bon care se aruncă, imediat, ca nu cumva să fie găsit de dușman nevastă prin buzunare.

Întâmplarea asta adevărată îmi aduce aminte de bancul ăla de Valentine’s Day, întărindu-mi convingerea că majoritatea glumelor au inspirație din realitate:

La florărie

– Bună ziua. Aveți felicitări pe care scrie: „Te iubesc! Tu ești unica mea dragoste!”?
– Da.
– Ok, dați-mi cinci bucăți!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.