Ce faci cu pozele “deochiate” din telefonul tău

Povestea e simplă. Nora Mork, handbalista de mare succes a norvegienilor s-a trezit că oameni răi i-au furat pozele din telefon și i le-au publicat pe internet. Erau poze cu ea dezbrăcată, să nu zic extrem de foarte dezbrăcată. A fost cu lacrimi, scandal și amenințări de părăsire a echipei naționale. De unde tragem cel puțin două concluzii.

Prima e cea mai cunoscută. Dacă ai intrat într-un con de umbră, scoate niște poze nud pe piață, inventează o poveste, plângi la trei interviuri, amenință cu instanța pe nimeni și apoi bucură-te de rezultate. Nu zic că Nora Mork a făcut asta, dar dacă tot a venit vorba…

A doua concluzie este pentru toți. Dacă te-ar deranja ca mâine să apară pe Facebook, în revista școlii sau gazeta de perete… poze cu tine în pielea goală, cel mai probabil acele poze nu ar trebui să existe. Cum rezolvi situația?! Nu le faci. De ce ai face poze cu tine nud, ca apoi să plângi că toată lumea te-a văzut așa cum te-a băgat popa în scăldătoare când aveai doar câteva luni?! Altceva nu e de povestit.

2 comentarii la „Ce faci cu pozele “deochiate” din telefonul tău”

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.