Câteva neclarități cu actrițele „violate”

Am toată compasiunea pentru femeile care au trăit episoade traumatizante în viața lor. Care au avut neșansa să întâlnească niște dezaxați ce nu pot fi numiți bărbați. De acord că nu pot să realizez prin ce au trecut, efectiv, aceste femei. Nu am trecut prin nici una din cele două ipostaze: n-am fost nici agresor, nici victimă.

Pricep mișcarea #metoo, în care femeile își povestesc experiențele dramatice, încurajând alte semene de ale lor să nu tolereze sub nici o formă abuzurile venite din partea unor bărbați nemernici. Chiar trebuie să se termine cu mentalitatea aia că femeia trebuie să tacă și să înghită…

Dar nu prea reușesc să pricep actrițele astea care se trezesc după ‘jde ani să spună că au fost violate de nu știu cine. Citeam acum câteva zile că o actriță îl acuza pe producătorul Harvey Weinstein că ar fi violat-o în 1997. Pe bune?! După 21 de ani? De ce nu l-ai reclamat atunci? Te-ai gândit că nu dă bine la carieră și ai ales să taci? Și după 21 de ani de carieră ai ales să vorbești?! După atâția ani?

Dacă ai ales să ai de câștigat în urma unui act sexual (fie el și neconsimțit) cum se numește? Dacă ăla e violator, tu care ai ales cariera și nu reclamație la Poliție ce ești?

Nu cumva alte femei (din alea peste 100 agresate sexual de monstrul ăla) ar fi fost salvate dacă tu alegeai să-l reclami la Poliție și nu să-ți clădești cariera pe abuzul tău și a altor femei?!

2 comentarii la „Câteva neclarități cu actrițele „violate””

  1. Actritele astea sunt in cautare de atentie. Dupa 20 de ani pot sa zica ce vor. Nu vad cum ar putea sa si dovedeasca. Daca nu au facut reclamatie la politie inseamna ca s-au vandut, ca le-a convenit situatia.

    Răspunde
  2. In astfel de cazuri victima devine complice si e trist ca miscarea feminazi se apuca sa deturneze astfel de situatii pentru a-si propaga mesajul de ura la adresa barbatilor.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.