Cât îmi dai să nu vin la tine la nuntă?

Cum fac bani niște băieţi dăştepţi cu maieu umflat de muşchi şi portbagjul la Bemve plin de săbii şi bâte?! Află ei că ai nuntă. Vin la tine şi-ţi spun:

„Patroane, să-ţi trăiască nevasta că bună e… Parcă o ştiu dă undeva. Mi să pare că a fost femeia lu cel mai bun prieten al meu. Da’ hai să lăsăm astea că io nu port ranchiună la nimenea. În femeie nu poţi să ai încredere că te lasă când vrea miju ei. Da’ noi suntem bărbaţi şi ne înţelegem.

Şefule, văru’ Ciprian din Spania aniversează azi 5 ani de când a terminat facultatea la Poarta Albă şi vrea să dea şi el o masă, în oraş. Mă-nţelegi?! Da’ am auzit că restaurantul nostru preferat e închiriat în seara asta cu nunta ta, să-ţi trăiască bagaboanta.

Nu cred că te deranjează dacă luăm şi noi trei mese într-o parte acolo. Nu vă deranjăm. Mai dăm şi noi cu bani la lăutari dedicaţii pentru fosta femeie a lu prietenu meu, că era bună… să-ți trăiască fără să se uite după alții!

Sau dacă zici tu că nu să pupă petrecerile noi nu venim. Că sântem băeţi de onoare. Da’, şefule, ca să găsim restaurant aşa repede e cam greu. Ai văzut cum e cu localurile. Îţi cere ăştia bani. Ne ajuţi şi matale, acolo, cu un ban de şpagă la şeful de sală să mergem la altă cârciumă. Te înţelegem, că ie cheltuieli la nuntă, dă şi tu acolo cât vrei. Nu te gândi că îţi cerem mult. Ie criză, înţelegem şi noi. 1000 de euro ie suficient.”

Cică aşa au început să să stea lucrurile prin anumite locuri în România. Şi băieţii chiar se pricep la stricat nunţi. Prin comparaţie, 1000 de euro se consideră investiţie în reuşita petrecerii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.