Citim azi. Cât câștigă un preot, de sărbători | Secretul relațiilor fericite | Nesimțire CNAIR

În rubrica asta scanez netul pentru știri, poze și video-uri interesante. Pentru când ai chef de văzut ceva interesant. De la mine sau de la alții mai buni.

Un preot dezvăluie cât câștigă popii de la credincioși de sărbători. Un preot din Argeș a mărturisit că aleargă cu plăcere prin frig pentru că recompensa este pe măsură. Mai spune că un părinte cu ceva noroc poate aduna în doar trei zile sume care pot ajunge chiar și la 3.000 de euro, în cazul parohiilor mici sau medii. >>> Citește aici!

Soluţia CNAIR la traficul infernal de pe DN1: Luaţi trenul! Reprezentanţii Companiei de Autostrăzi au găsit soluţia la traficul aglomerat în care stau sute de români pe DN1, în drumul spre munte. Să mai ia şi trenul, le recomandă Alin Şerbănescu, purtătorul de cuvânt al instituţiei. >>> Citește aici!

Care este secretul relațiilor lungi și fericite. Secretul este că nu există un secret. Ci mai multe condiții care se așează una peste alta, ca să construiască turnul de fildeș în care vor trăi îndrăgostiții, fericiți, până la adânci bătrâneți. Hai să vedem care sunt condițiile alea! >>> Citește aici!

Cum arătau iernile în urmă cu 50 sau 100 de ani. Galerie FOTO

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Clicky