Senzaţional!!! Lupul a devenit raw vegan, iar capra a plecat în Spania

“Trei iezi cucuieți, ușa mamii descuieți…” Hai, că p’asta n-aveţi cum să nu o ştiţi. N-are cum! E prima poveste horror care ne-a fost spusă la vârsta în care ne închipuiam că tot ce se spune trebuie să fie şi adevărat. Am crescut şi mi-am dat seama că e doar o poveste. Am mai crescut şi am aflat că e o poveste adevărată. Cum altfel, din moment ce am văzut, cu ochii mei, şi capra şi iezii, chiar şi pe lup.

Din fericire, lupul a trecut la gânduri mai bune şi este inofensiv. A devenit rawvegan, iar iezii se hârjonesc nestingheriţi prin preajma lui. Nu mă întrebaţi ce am fumat, pentru că am să vă arăt pozele pe care le-am făcut şi vă veţi convinge. Ba chiar am o vagă bănuială că lupul are grijă de micuţi în prezent, capra fiind plecată la muncă în Spania, că n-a fost chip să o văd. E bine…

Am găsit casa caprei cu trei iezi în apropiere de oraşul Târgu Neamţ. Este vorba, istoric vorbind, de casa din Humuleşti unde s-ar fi născut cel mai mare povestitor român, clar că vorbesc de Ion Creangă. Casa a fost construită în 1833, cu patru ani înainte să se nască scenaristul celebrului thriller “Capra cu trei iezi”.

Dacă n-ar fi nu s-ar povesti şi dacă nu credeţi, duceţi-vă şi vedeţi! Luaţi cu poze, până atunci!

FB page

Casa Memoriala Ion Creanga Humulesti Casa Memoriala Ion Creanga Humulesti Casa Memoriala Ion Creanga Humulesti Casa Memoriala Ion Creanga Humulesti Casa Memoriala Ion Creanga Humulesti Casa Memoriala Ion Creanga Humulesti Casa Memoriala Ion Creanga Humulesti Casa Memoriala Ion Creanga Humulesti Casa Memoriala Ion Creanga Humulesti Casa Memoriala Ion Creanga Humulesti

 

 

About Marius Stroe 437 Articles

Dacă ți-a plăcut articolul, dă un SHARE ca să-l vadă și prietenii tăi!
Nu uita să mai treci și mâine pe aici să vezi dacă nu cumva am scris altceva interesant.
Cred că și acum mai sunt foarte multe lucruri de văzut și aflat de pe acest blog, așa că te invit să răsfoiești cât mai mult pe aici. Viața e frumoasă!

Comentează tu primul!

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi făcută publică.


*