Senzaţional!!! Lupul a devenit raw vegan, iar capra a plecat în Spania

“Trei iezi cucuieți, ușa mamii descuieți…” Hai, că p’asta n-aveţi cum să nu o ştiţi. N-are cum! E prima poveste horror care ne-a fost spusă la vârsta în care ne închipuiam că tot ce se spune trebuie să fie şi adevărat. Am crescut şi mi-am dat seama că e doar o poveste. Am mai crescut şi am aflat că e o poveste adevărată. Cum altfel, din moment ce am văzut, cu ochii mei, şi capra şi iezii, chiar şi pe lup.

Din fericire, lupul a trecut la gânduri mai bune şi este inofensiv. A devenit rawvegan, iar iezii se hârjonesc nestingheriţi prin preajma lui. Nu mă întrebaţi ce am fumat, pentru că am să vă arăt pozele pe care le-am făcut şi vă veţi convinge. Ba chiar am o vagă bănuială că lupul are grijă de micuţi în prezent, capra fiind plecată la muncă în Spania, că n-a fost chip să o văd. E bine…

Am găsit casa caprei cu trei iezi în apropiere de oraşul Târgu Neamţ. Este vorba, istoric vorbind, de casa din Humuleşti unde s-ar fi născut cel mai mare povestitor român, clar că vorbesc de Ion Creangă. Casa a fost construită în 1833, cu patru ani înainte să se nască scenaristul celebrului thriller “Capra cu trei iezi”.

Dacă n-ar fi nu s-ar povesti şi dacă nu credeţi, duceţi-vă şi vedeţi! Luaţi cu poze, până atunci!

FB page

Casa Memoriala Ion Creanga Humulesti Casa Memoriala Ion Creanga Humulesti Casa Memoriala Ion Creanga Humulesti Casa Memoriala Ion Creanga Humulesti Casa Memoriala Ion Creanga Humulesti Casa Memoriala Ion Creanga Humulesti Casa Memoriala Ion Creanga Humulesti Casa Memoriala Ion Creanga Humulesti Casa Memoriala Ion Creanga Humulesti Casa Memoriala Ion Creanga Humulesti

 

 

Comentează tu primul!

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Dacă dorești să șterg datele tale, trimite-mi o solicitare la adresa de email de la "Contact"


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.