Când ți-e greu, organizează „Masa de prosperitate”

Muştele aduc alte muşte. Gândurile bune aduc alte gânduri bune. Şoarecele aduce alţi şoareci. La fel e şi cu atitudinea noastră. O atitudine pozitivă determină lucruri pozitive. E o relaţie… Ce semeni, aia culegi. Te laşi năpădit de un gând negativ, mintea ţi se va umple de bazaconii. Laşi un gând bun în tine, ai făcut loc pentru speranţă.

Ce faci când îţi merg prost lucrurile? Dar prost, nasol, aiurea, pe dos. Nu ai bani, au apărut cheltuieli neprevăzute, ştii că luna viitoare trebuie să plăteşti impozitele… Chestii d’astea. Organizezi o Masă de Prosperitate.

Inviţi la tine acasă, ori în oraş, prieteni apropiaţi. Îi atenţionezi că-i inviţi la masă. Ca şi cum ai fi câştigat la Loto, ca şi cum lucrurile ţi-ar merge bine, ca şi cum ai realizat un contract important. Nu vorbiţi despre cât de greu e, că nu ştii cum să ieşi din situaţia asta. Nu. Pur şi simplu, organizează o Masă de Prosperitate. Ştii… ca şi cum ai fi câştigat la Loto…

Ce spuneam la început? Muştele aduc alte muşte. O atitudine pozitivă aduce alte lucruri pozitive în viaţa ta. Nici nu ştii câte lucruri bune pot veni după o Masă de Prosperitate.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Clicky