Burgeri pentru vegetarieni la McDonald’s

Vestea bună este că McDonald’s pare din ce în ce mai interesant să creeze alternative sănătoase la produsele cu care s-a consacrat. De multă vreme poţi alege între Coca Cola şi Ice Tea, între Big Mac (preferatul meu din meniu) şi salata Caesar Grill ori Greek.

Uite că McDonald’s s-a gândit să vină în întâmpinarea celor care s-au lăsat de carne pentru a deveni vegetarieni. Cum e să treci de la burgeri delicioşi la salată?! Cam greu. Uite că s-a găsit soluţie!

Burgerul vegan a apărut în Finlanda

Vestea proastă este că, deocamdată, burgerul pentru vegetarian a fost lansat, experimental, într-un restaurant McDonald’s din Finlanda. Până la sfârşitul lui noimebrie. Cică dacă va fi primit bine de clienţi, McDonald’s va aduce mcvegan-ul şi în alte restaurante.

Putem spera să-l vedem şi noi anul viitor în România. Asta depinde de multe lucruri. Deocamdată, în România, McDonald’s promovează produsele tradiţionale gen mititei mcdonald-izaţi. Dar poate apare şi burgerul vegetal în meniuri, aşa cum şi-au făcut loc şi salatele.

About Marius Stroe 375 Articles
Dacă ți-a plăcut articolul, dă un SHARE ca să-l vadă și prietenii tăi! Nu uita să mai treci și mâine pe aici să vezi dacă nu cumva am scris altceva interesant. Cred că și acum mai sunt foarte multe lucruri de văzut și aflat de pe acest blog, așa că te invit să răsfoiești cât mai mult pe aici. Viața e frumoasă!

Comentează tu primul!

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi făcută publică.


*