Filmul dedicat trupei Queen apare în noiembrie (Trailer)

Foto: www.foxmovies.com

Nu au trecut nici 24h de la lansarea trailerului filmului dedicat trupei Queen, şi clipul are, deja, pe youtube, 4,5 milioane de vizualizări. Ceea ce arată, cumva, interesul publicului pentru pelicula “Bohemian Rhapsody”, care va apărea în cinematografe pe 2 noiembrie.

Eu zic că Rami Malek a făcut un rol mare, personificându-l pe Freddie Mercury, fără să văd decât trailerul filmului pe care abia aştept să-l urmăresc. Sunt sigur că va fi un film de succes. Nu are cum să fie altfel. Interesul pentru Queen nu a murit, iar Freddie Mercury exercită, în continuare, o fascinaţie contradictorie.

2 Comentarii

 1. 1
  Corina says:

  Draga domnule Motanes, tin mult sa iti multumesc pentru aceasta aducere – aminte. A trupei Queen si a lui Freddie Mercury. Sunt printre favoritii mei, si, cand ascult Freddie si Queen, devin indisponibila pentru oricine si orice.
  Nu mai ascultasem de ceva vreme…”Datorita” unor motive obiective.
  Am citit articolul cu trailer – ul. Am vazut trailer – ul. Si mie imi place prestatia protagonistului. Ma intreb cand va fi premiera in Romania….:)
  Ce chestie….lecturez site- ul / blog -ul din 2007….
  Si “decat” acum ma incumet sa comentez?

  Salutari si felicitari!

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Dacă dorești să șterg datele tale, trimite-mi o solicitare la adresa de email de la "Contact"


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.