Black Friday, la eMAG, pe 18 noiembrie. Tu ce-ți cumperi?

motocicleta Triumf la emag. Black Friday

Jucăria asta e de vânzare pe eMAG, poți să intri pe site, să o comanzi. Sau, dacă ai răbdare, aștepți Black Friday și poate o găsești cu o reducere de 40%. Acum costă doar 70.605 lei. Da, de motocicletă vorbesc. Este Triumph Thunderbird Commander, capacitate cilindrică 1699 cmc, 96 CP (cu șase cai frumoși mai mult decât Loganul meu).

Că veni vorba, anul acesta, Black Friday va fi pe 18 noiembrie. Vorbim de petrecerea prețurilor de la emag, pentru că, din punctul meu de vedere, acesta este cel mai mare și serios comerciant. Că face Altex un Black Friday de o săptămână în care găsești micșunele și mărgele cu prețuri reduse cu 5%… nu mă interesează.

Vorbesc din experiență, pentru că anul trecut am stat cu ochii pe Black Friday pentru că voiam să-l ajut pe Moș Crăciun cu un iPhone 6. Am rezolvat problema tot cu emag. O să vă povestesc altă dată și cum am avut noroc să prind unul din cele 300 de iPhone-uri, care s-au vândut în câteva secunde.

„Pe 18 noiembrie va fi cel mai mare Black Friday de până acum. Anul acesta am depășit 1 milion de produse disponibile pe eMAG, aproape dublu față de perioada de Black Friday de anul trecut. Sute de mii de produse din categorii foarte variate vor fi în oferta noastră de Black Friday de anul acesta”, spune Tudor Manea, General Manager eMAG România.

Oferta emag, de Black Friday, va aduce în atenție produse din game foarte variate, de la televizoare, telefoane mobile, tablete și laptopuri, produse IT, produse smart (brățări, smartwatch-uri), frigidere, mașini de spălat, la produse pentru copii, îmbrăcăminte și încălțăminte, cosmetice, produse pentru casă și grădină, articole sportive, produse și accesorii pentru mașină, mobilă.

Nu ar strica să arunci o privire la oferta prezentă și să te orientezi de acum ce ai vrea să cumperi de Black Friday. Ca să verifici și pe alte site-uri, ca să știi prețurile. Mie mi se pare o bună ocazie să-l ajut pe Moș Crăciun.

Am găsit un filmuleț cu Black Friday-ul de anul trecut în care se vede cam  cum arată depozitul emag. Cum o arăta acum, când vânzările se anunță și mai mari?!

About Marius Stroe 437 Articles

Dacă ți-a plăcut articolul, dă un SHARE ca să-l vadă și prietenii tăi!
Nu uita să mai treci și mâine pe aici să vezi dacă nu cumva am scris altceva interesant.
Cred că și acum mai sunt foarte multe lucruri de văzut și aflat de pe acest blog, așa că te invit să răsfoiești cât mai mult pe aici. Viața e frumoasă!

Comentează tu primul!

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi făcută publică.


*