Black Friday. La așa ceva te-ai gândit?

Da, mâine din seara asta e BlackFriday și românul freamătă dacă nu de dorința de a cumpăra, măcar de curiozitate: “Bă, cât de mult vor scădea ăștia prețurile?” Toată lumea se gândește să-și cumpere televizoare, telefoane, cauciucuri de iarnă, parfumuri, frigidere ori ceasuri.

Dar câți dintre voi v-ați gândit să căutați o super-ofertă pentru următoarele produse?

1. Bicicletă electrică Stromer ST2 S, 11 trepte de viteză, autonomie 180 km. Faruri cu LED, furcă din carbon, localizare și blocare prin GPS. Acum, când mă uit eu, costă aproape jumătate de miliard de lei vechi. Verifică prețul aici!

2. Motocicleta Indian Roadmaster Elite 2018 atinge o viteză de 200 km/h, are o capacitate de 1811 cmc, 6 trepte de viteză. Și costă aproape 2 miliarde de lei vechi. Verifică prețul aici!

3. Apa de parfum Tom Ford Tobacco Vanille. Avantajul este că avem de a face cu un parfum unisex, deci merge și pentru ea și pentru el. Note de varf: frunze de tutun si note condimentate. Note de mijloc: boabe de tonka, floare de tabac, vanilie si cacao. E ceva. Costă cât un telefon deștept. Verifică prețul aici!

Reduceri de până la 80% la cărțile de la Editura Nemira. Verifică oferta aici!

 

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.