Bitdefender continuă să ia la mișto clienții fideli?!

Că altfel eu chiar nu mai înțeleg… Scriam acum doi ani despre falsele reduceri, operate de Bitdefender pentru clienții vechi. Adică îți făceau o ofertă atât de bună, dacă vei continua să rămâi clientul lor, încât era mai ieftin să cumperi de pe emag decât să faci reînnoire de contract.

Acum nu numai că este la fel, dar Bitdefender te aburește cu o reducere de 50%, că ești client vechi, când, de fapt, antivirusul nu se vinde nici pe site-ul lor cu preț întreg. Hai să fiu mai concret!

În această imagine avem oferta pe care mi-o face Bitdefender pentru că sunt clientul lor din 2012.

Iar aici avem oferta pe care o face Bitdefender cuiva care cumpără un antivirus de pe site-ul lor, pentru prima dată.

Dacă prețul întreg pentru produsul Bitdefender Internet Security este de 249,99 lei și pe site se vinde cu reducere de 42%, adică 144,99 lei, înseamnă că reducerea mea, pentru reînnoire este, de fapt, de 8% și nu de 50%.

Uitați-vă la prețuri! 144,99 lei pentru prima comandă și 125 de lei pentru reînnoire. Este evident că reducerea reală de care beneficiez este de 8%. Da, pentru că fără reducerea acordată la reînnoire eu aș cumpăra cu 144,99 lei și nu 249,99 lei.

Produsul lor, politica lor de prețuri și de marketing, dar parcă nici la teleshoping-ul de 10 dimineața nu prinzi așa „oferte”.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.