Belciugatele: Delicii pe malul lacului

O oază de linişte şi bună dispoziţie pe malul lacului din Belciugatele: Popas Rustic Diana.
Bucate tradiţionale gătite cu dichis, momente memorabile cu preparate de poveste: zeci de reţete delicioase, purceluş la tavă, berbecuţ la proţap şi specialitatea casei: cel mai bun borş de peşte şi saramura de crap care-ţi lasă apă-n gură.

M-am delectat şi eu cu minunăţia de saramură de crap. Într-adevăr, delicios. Şi tigaia picantă este un răsfăţ. Papanaşul… te face să oftezi dacă eşti la dietă. Să vă dau exemplu de preţuri la bucatele pe care le-am avut pe masă: saramură de crap: 24 lei; tigaie picantă: 23 lei, papanaş: 8,50 lei. E foarte bine! 😉

Restaurantul “Popas Rustic Diana” din Belciugatele nu excelează numai prin gustul bun al preparatelor care te îmbie din lista de meniu, ca să le încerci pe toate. Situat pe malul lacului din Belciugatele, restaurantul este chiar un prilej de plăcută relaxare. La o aruncătură de băţ, pe partea cealaltă a malului poţi să arunci câteva undiţe în apă. Nu suntem mari pescari. Am reţinut că preţul ar fi undeva la 50 de lei/zi. Un mod plăcut să petreci o zi, ori numai o după amiază plăcută.

Se ajunge repede, din Fundulea. Uitaţi şi o hartă care vă arată traseul, de la autostrada A2 până în poarta restaurantului. Din Bucureşti, pe DN3, ajungi şi mai repede, doar vreo 30 km.

Galerie foto: Delicii pe malul lacului

popas rustic Diana Belciugatele (1)

popas rustic Diana Belciugatele (2)

popas rustic Diana Belciugatele (3)

popas rustic Diana Belciugatele (4)

popas rustic Diana Belciugatele (9)

popas rustic Diana Belciugatele (6)popas rustic Diana Belciugatele (5)

popas rustic Diana Belciugatele (7)

popas rustic Diana Belciugatele (8)

popas rustic Diana Belciugatele (10)

popas rustic Diana Belciugatele (11)

popas rustic Diana Belciugatele (12)

popas rustic Diana Belciugatele (13)

popas rustic Diana Belciugatele (14)

popas rustic Diana Belciugatele (15)

popas rustic Diana Belciugatele (16)

popas rustic Diana Belciugatele (17)

popas rustic Diana Belciugatele (18)

Facebook Comments
About Marius Stroe 354 Articles
Dacă ți-a plăcut articolul, dă un SHARE ca să-l vadă și prietenii tăi! Nu uita să mai treci și mâine pe aici să vezi dacă nu cumva am scris altceva interesant. Cred că și acum mai sunt foarte multe lucruri de văzut și aflat de pe acest blog, așa că te invit să răsfoiești cât mai mult pe aici. Viața e frumoasă!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*