Atenție! Escrocherie rusească pentru internetul românesc?

Nu mai știu pe ce site românesc am intrat și m-am trezit cu o pagină deschisă. Cică eram pe o pagină care avea ca titlu: „Știri Financiare”. Aici citim povestea lacrimogenă a unui anume Mircea Groza, părăsit de tată, cu un frate bolnav și o mamă șomeră. A muncit la McDonald’s, iar acum a ajuns milionar în dolari (peste 39 milioane $) după ce a investit mai nimic în tranzacții cu opțiuni binare. Binatex se numește site-ul unde se fac tranzacțiile.

Nu am motivele să fiu SIGUR că Binatex este o escrocherie, dar modul în care este promovat sistemul arată ca o mare înșelăciune. Am făcut propria investigație. Pozele în care apar numitul Mircea Groza sunt, de fapt, ale unui cântăreț și dansator rus, pe nume Vlad Sokolovsky. Hai să aruncăm o privire:

Poza de pe așa zis-ul site. De fapt, o reclamă cu personaje inventate ⬇️ 

De fapt, poza de pe contul de Vkontakt (un Facebook rusesc) al lui Vlad Sokolovsky ⬇️

Poza de pe pagina publicitară mincinoasă ⬇️

Cine este, de fapt, bărbatul din poza reclamei, pretinsul Mircea Groza? Vlad Sokolovsky, un artist rus.

Mda, nu știu ce să mai zic. Dacă BINATEX nu este o escrocherie, atunci înseamnă că și-au ales o agenție de publicitate care a făcut o reclamă într-un mod cel puțin amator?! Cu personaje inventate, folosind imagini cu persoane care nu au nici o legătură cu descrierea? Poți să mai ai încredere, atunci, în acel BINATEX care a umplut de bani un amărât, pe nume Mircea Groza, când de fapt în poze apare altceva?!

Uite și un videoclip în care apare cântărețul Vlad Sokolovsky!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Clicky