S-a inventat aplicația care-ți ia banii dacă ești leneș

Știu, e greu să te trezești dimineața, mai ales dacă vorbim de o zi de luni. Butonul de snooze este cea mai frecventată soluție atunci când alarma telefonului se apucă să-ți gonească visele plăcute și pe tine din așternutul al naibii de confortabil.

Niște băieți isteți au inventat o aplicație, Zooster, care îți ia un dolar de fiecare dată atunci când apeși butonul de snooze al alarmei de pe telefon. Banii se duc în contul unei fundații ecologiste care luptă împotriva dispariției unor specii de animale.

Interesant e că aplicația poate fi setată să te trezească dimineața cu zgomotul făcut de un animal, la alegere (leu, elefant, lup, girafă, etc.). Dacă nu sari imediat din pat și recurgi la butonul de snooze, pentru a amâna momentul deșteptării, aplicația îți ia un dolar din cont, banii urmând să fie folosiți pentru protejarea animalului pe care ți l-ai ales să te trezească.
Nu e foarte tare? Ești leneș, dar măcar salvezi planeta. Bravo ție!

Aplicația este în curs de lansare, deocamdată pe site-ul Zooster poți să te înscrii cu adresa de email pentru a afla când poți să descarci programul pe telefonul tău.

Comentează tu primul!

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Dacă dorești să șterg datele tale, trimite-mi o solicitare la adresa de email de la "Contact"


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.