Aplicația de Facebook care-ți spune cât de prost ești

Sunt uimit, în continuare, de câți naivi umblă pe internetul ăsta. Iar Facebook este capitala lor. Există o aplicație care promite să-ți spună, de exemplu, dacă „Vei merge în Rai sau în Iad”. Pe bune,poți să crezi așa ceva? Uitați doar câteva modele de întrebări la care promite să răspundă o aplicație de Facebook:

Cum arată copilul tău? – Ce e prostia asta? Tu nu știi? Nu l-ai văzut, nu-ți știi copilul? Cum să îți spună o aplicație așa ceva?!

Ești virgin(ă)? – Ești prea prost dacă trebuie să te lămurești pe Facebook cu privire la acest aspect. Fără supărare.

Ce salariu vei avea în 2018? – Dacă nu-l întrebi pe șeful tău, nu cred că poți afla din altă parte. Dăăă…

Cât vei economisi în următorii 5 ani? – Întreabă-te pe tine! În orice caz nu prea mult dacă ești atât de fraier să pierzi timpul cu prostii de genul ăsta. Dacă ești atât de ușor de prostit, înseamnă că și alții pot să te fraierească și să te facă să dai ușor banii pe tot felul de nimicuri. Deci, nu vei economisi mai deloc. Îți spun eu.

Ești însărcinată? – Asta e maximă. Dacă tu cauți răspuns pe Facebook la astfel de întrebare, îmi permit să spun că ar fi păcat să fii însărcinată. Pentru că lumea asta are prea mulți proști, deja. Și umblă vorba că sunt mari șanse ca prostia să fie ereditară.

Ce nu pricepe lumea care cade în această capcană pentru naivi este că înainte să-ți ofere un răspuns aiurea la o întrebare aiurea tu îi dai acces total la profilul tău public, lista de prieteni, ziua de naștere, fotografiile, aprecierile și adresa de e-mail. În cel mai fericit caz, datele acestea vor fi folosite pentru publicitate de tip SPAM pe care tu și toți prietenii tăi le veți primi. În situația mai nefericită, dar destul de des întâlnită, tocmai ți-ai dat contul pe mâna unor indivizi care nu sunt chiar atât de bine intenționați.

Unui domn, care e profesor doctor, i se părea interesant că o aplicație de Facebook îi arată cine este geamănul lui istoric. Pfff…. Acum câteva zile, un bătrânel din lista mea de prieteni Facebook se lamenta că nu el postează clipurile pentru adulți pe peretele său.

Asta înseamnă să dai click la toate prostiile pe Facebook.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.