Am fost la “Festivalul Scoicilor”, apoi am mâncat… creveţi

Faină inițiativa de anul acesta, de la Constanța, “Festivalul Scoicilor”. Poate puţin cam peste gustul meu în materie de stat la coadă, dar ideea mi-a plăcut. Am trecut, duminică, 22 mai, prin Piaţa Ovidiu şi în afară de o aglomeraţie ca la bâlci… scoici, multe scoici.

Nu ştiu cât de bune erau, pentru că nu m-am încumetat să mă aşez la coadă. Costa 10 lei o casoletă cu vreo câteva scoici. Mi-am făcut poftă holbându-mă prin ceaune şi grătare, după care m-am dus să mănânc pe o terasă din Portul Tomis. Aglomerat şi aici, dar până la urmă am găsit o masă.

De pofta scoicilor mi-am luat nişte creveţi traşi în tigaie, cu un pic de vin. Scoici… data viitoare.

Festivalul Scoicilor Constanta Festivalul Scoicilor Constanta Festivalul Scoicilor Constanta Festivalul Scoicilor Constanta Festivalul Scoicilor Constanta Festivalul Scoicilor Constanta Festivalul Scoicilor Constanta Festivalul Scoicilor Constanta (8) Festivalul Scoicilor Constanta Festivalul Scoicilor Constanta

creveti Portul Tomis

FB page

About Marius Stroe 375 Articles
Dacă ți-a plăcut articolul, dă un SHARE ca să-l vadă și prietenii tăi! Nu uita să mai treci și mâine pe aici să vezi dacă nu cumva am scris altceva interesant. Cred că și acum mai sunt foarte multe lucruri de văzut și aflat de pe acest blog, așa că te invit să răsfoiești cât mai mult pe aici. Viața e frumoasă!

Comentează tu primul!

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi făcută publică.


*