Ah, femeie…

Daca n-aş fi bărbat, aş vrea sa fiu neapărat nisipul pe care calci. Aş vrea să fiu apa care-ţi mângâie coapsele, soarele care-ţi încălzeşte pieptul.

Nu mi-ar rămâne decât să fiu petale, din floare de cais, care să-ţi cadă pe buze… Nu aş avea încotro şi aş fi vântul care să te înfioare. În fluturi m-aş întrupa ca să mă aşez pe umerii tăi. Zburătorul din mit aş fi ca să te însoţesc în vise, şoapte tainice care să-ţi dezmierde urechea aş fi.

Ţi-aş da târcoale ca îngerul păzitor, să nu mă vezi dar să ştii că sunt… Aş fi gândul bun care să te întâmpine. Fântână cu apă bună de la răscrucea vieţii tale m-aş face! Numai pentru tine aş fi ploaie de vară, Luceafăr m-aş căţăra pe bolta cerului ca să-ti luminez nopţile.
Prunc în pântecele tău m-aş face, femeie! Ca să mă nasc şi să te iubesc…

Fii binecuvântată femeie, mamă, soră, iubită, taină a universului!

Facebook Comments
About Marius Stroe 354 Articles
Dacă ți-a plăcut articolul, dă un SHARE ca să-l vadă și prietenii tăi! Nu uita să mai treci și mâine pe aici să vezi dacă nu cumva am scris altceva interesant. Cred că și acum mai sunt foarte multe lucruri de văzut și aflat de pe acest blog, așa că te invit să răsfoiești cât mai mult pe aici. Viața e frumoasă!

1 Comment

  1. Adevarul e ca numai un barbat putea descrie atat de bine eternul mister feminin. Sper sa si crezi ce ai scris si sa nu fie doar o insiruire de figuri de stil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*