Acum 20 de ani nu visam să particip la asta…

Am trăit, am iubit și o parte din mine a murit, acum vreo 20 de ani, pe muzica lui Jean Michel Jarre. I-am spus unei colege că plec la Cluj Napoca, la concert Jean Michel Jarre. M-a întrebat “Cine e ăsta?!” Tinereii din marea sală polivalentă din Cluj Napoca probabil că au spus la fel, atunci când părinții le-au zis, mândri, că vine Jean Michel Jarre la Cluj.

Sala plină. Media de vârstă, undeva pe la 40 și ceva de ani. Noroc cu copiii (de 20… și ceva de ani) care-i însoțeau pe fanii vrăjitorului muzicii electronice.

Evident că mi-au plăcut piesele din anii ’80-’90. Am strâmbat ușor din nas la melodii noi, care nu-mi mi-au spus nimic. Chiar am avut impresia că noile piese nu au nici o legătură cu Jean Michel Jarre.

Da, am așteptat vreo 20 de ani concertul ăsta. A fost un moment… Nu sunt sigur că am fost singurul căruia i-au dat lacrimile la un moment dat. Pentru cei care nu știu ce e aia Jean Michel Jarre, am pus, după poze, înregistrarea unui concert din Monaco.

bilet-jean-michel-jarre

jean-michel-jarre-1

Facebook Comments
About Marius Stroe 354 Articles
Dacă ți-a plăcut articolul, dă un SHARE ca să-l vadă și prietenii tăi! Nu uita să mai treci și mâine pe aici să vezi dacă nu cumva am scris altceva interesant. Cred că și acum mai sunt foarte multe lucruri de văzut și aflat de pe acest blog, așa că te invit să răsfoiești cât mai mult pe aici. Viața e frumoasă!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*