9 lucruri pe care nu le știai despre OnlyFans

Dacă trebuie să mă apuc să explic acum ce e OnlyFans, atunci mai bine… Hai, să vă zic repede.

OnlyFans este o platformă de abonament unde creatorii pot obține venituri din partea utilizatorilor care se abonează la conținutul lor. Aceasta este cunoscută în principal pentru conținutul pentru adulți, dar oferă și alte categorii diverse de conținut, cum ar fi fitness, muzică și bucătărit.

A bubuit acum câteva săptămâni știrea aceea în care șeful ANAF zicea că în România lucrează 40o.000 de persoane în industria videochat-ului.

Am săpat pe internet și am găsit informațiile astea despre OnlyFans. Le știai pe toate?

 1. Comisionul perceput de OnlyFans din câștigurile creatorilor este de 20%. Destul de ok, mi se pare mie.
 2. OnlyFans a fost adoptat de celebrități precum Cardi B, Bella Thorne și DJ Khaled. De Cardi B nu mă mir, Bella e frumi, iar DJ Khaled… are și el simpatizanții lui. Poate și simpatizante.
 3. Lunar, utilizatorii medii cheltuie aproximativ 55,58 USD pe abonamentele de pe OnlyFans. Trebuie să răcesc la creier ca să dau bani ca să văd oameni dezbrăcați. Sunt o grămadă de site-uri free pentru video cu piele goală
 4. Baza de utilizatori a OnlyFans este alcătuită în proporție de 50% din Generația Z. Mda, ăștia se plictisesc și nu mai știu ce să facă.
 5. Aproximativ 20% dintre primii 100 de creatori de pe OnlyFans câștigă peste 100.000 USD lunar. Păi, din moment ce sunt atât de mulți plictisiți și curioși…
 6. În perioada martie 2020 – aprilie 2020, OnlyFans a înregistrat o creștere de 75% a numărului de înscrieri. Pandemia a avut și părți bune. Pentru unii.
 7. Între martie și aprilie 2020, înregistrările de noi creatori pe OnlyFans au înregistrat o creștere de 200%. Tot de la pandemie se trage și asta.
 8. Blac Chyna, creatorul de pe OnlyFans, obține aproximativ 20 de milioane de dolari lunar din platformă. Bravo lui, băiat deștept.
 9. În 2020, utilizatorii OnlyFans au cheltuit peste 4,4 miliarde de dolari pe abonamente. Bravo lui Blac Chyna, băiat deștept! :))

2 comentarii la „9 lucruri pe care nu le știai despre OnlyFans”

 1. În lanț cu industria de of / videochat s-au dezvoltat și alte industrii precum cele de lenjerii erotice, jucării pentru adulți, turism ca unii au ales sa plece prin Asia, contabilii chiar au clienți din zona asta.

  Tot răul spre bine 🙂

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Clicky