10 ani de #webstock. efoartebine.ro este blog acreditat

Compania Evensys, expertă în organizarea evenimentelor de business, a ajuns la o frumoasă performanță: 10 ani de webstock. Vineri, pe 29 septembrie, practic, crema social media din România se întrunește la JW Marriott Grand Hotel pentru o serie de conferințe

Webstock, cel mai mare eveniment de social media din Romania, reuneste comunitatea pasionatilor de online si aduce in prim-plan ultimele tendinte din social media. Centrul de interes va fi format din sesiunile sustinute de speakeri renumiti si  Gala Webstock Awards in cadrul careia vor fi premiate cele mai bune proiecte din online-ul romanesc realizate in ultimul an.

Conferintele Webstock vor cuprinde intalniri interactive despre cele mai noi tendinte in social media, bune practici, comunicare si promovare, aducand in prim-plan ultimele tehnologii si aplicatii din domeniu

Premiile Webstock ofera recunoastere celor mai creative si inedite proiecte si campanii in social media, produse in Romania in ultimul an.

Blogul efoartebine.ro va participa pentru al treilea an consecutiv la Webstock, aflându-se pe lista blogurilor acreditate la cel mai important eveniment offline al anului despre online-ul românesc.

Ei sunt doar o parte dintre speakeri

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.